irriterande.

är de svårt att ta bort en tagen lägenhet som ligger ute på nätet eller? satte upp mig på en lägenhet för 2 veckor sedan och har bara gått o väntat o väntat på att dom ska höra av sig.. för den ligger fortfarande ute.. Men har inte hört nått så ringde nyss o då säger hon var ganska säker på att den var tagen.. hon var inte inne på kontoret o kunde ej kolla.. Men ring o säg det då? eller ta bort den från nätet så man inte kan sätta upp sig om den redan är tagen.. irriterande!!Jag satt varje dag och kolla.. och jag satte upp mig FÖRSTA dagen den lades ut :/ Då känns de som den borde varit tagen innan dom ens la ut den om jag inte ens fick en chans till visning? Vilket hon hade lovat mig att jag skulle få om de dök upp nån för mig efter oktober..o denna var inflyttning 1 november.


aja.. hoppas de dyker upp nån mer 3:a i min smak häromkring snart! trött på dessa trappor så det heter duga!

www.gratisbio.se

Jag är medlem på en fantastiskt bra hemsida som heter Gratisbio.
Du kan få gratis presentkort, superpresentkort och biobiljetter - genom att värva/tipsa folk, tävla om coola priser och göra erbjudanden!

Eller gör som jag och skriv om gratisbio i din blogg och få mellan 10-1000 poäng per inlägg
samtidigt tävlar du om ett presentkort hos 
Nelly.com  på 500kr varje månad.

Om du blir medlem via min länk så får du 75 poäng i startpoäng!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=32046


Och för varje aktiv medlem du värvar får du 200 poäng!

Det är superenkelt att få ihop till presentkort på denna sida, jag har själv redan fått ihop till 350 kr som jag fått hem redan och har poäng att växla in till mer än så nu :)

bajs blää!

mår bara sämre o sämre hela tiden känns de som.. så snart blir de sängen tror jag :P Känns som ja är påväg att få halsfluss eller nått =/ Kan inte äta knappt.. gör jätte ont att svälja.. blää.. Hoppas inte melwin blir smittad bara. Får unvika att pussa på han o sådär ialf.. Tråkigt utan mys med min pluttis :( Kan inte va kul för honom när jag är såhär heller.. orkar knappt leka med han nånting.. Men han har lyckats roa sig själv ganska bra idag ialf.. men lite gnäll har de allt varit när jag varit tråkig..Håller tummarna för att de inte blir värre såhär , att jag vaknar upp imorgon o mår bättre ist :) nu ska jag slänga mig i soffan igen innan de blir sängen för oss båda =)

sjuk.

under natten har de krypit in massa baciller i mig så imorse vägde mitt huvud 10 kg mer än vanligt.. Jätte jobbigt att gå upp :( Och halsen värker när jag sväljer och snorig osv..  Vet inte om dom har nått Melwin också för han är jätte grinig och har varit ända sen han vakna. Så kanske blir lite gröt snart och vad nu jag ska äta till frukost o sen krypa ner i sängen båda två o se om vi blir något piggare av en liten lur.. ! nu ska jag ta hand om min sura bebbe här :) ju mer han gnäller ju mer sprängs mitt huvud så får hoppas jag hittar nått riktigt roande! och sen blir de kolla febern på honom o så också så de inte är de som spökar, men känns inte så ialf..

Mys + film!

Har mysat massor med Melwin idag.. legat i min säng o bara busat massor o haft jätte roligt :) Tyvärr blev han lite kinkig frammåt kvällen o han sov en stund mellan halv sju och sju.. Så då tänkte jag att det var kört att få han i säng innan nio idag och absolut inte kl åtta som han brukar sova, men fel hade jag.. han började bli supergnällig vid halv åtta.. o trötthet uteslöt jag direkt.. men de blev bara värre o värre.. så jag la honom nyss i sängen.. han slöt ögonen direkt o somna.. så den där halvtimmen förut gjorde kanske inte så mycket..Nu blir det ialf mammatid med film på tv.. "en andra chans" har sett den förr.. men den e ganska bra så den får underhålla mig ikväll ialf =) Sen blir det sängen.. ska bli skönt.. hoppas jag kommer sova super inatt :D Idag fick jag min födelsedags present av min syster.. en kryssning, 26:e september :) Ska bli roligt :) Fick även reda på vad jag ska få av pappa i födelsedagspresent.. och det var en väldigt bra födelsedagspresent som uppskattas mycket av mig nu och långt i framtiden :D

nu e det film :) bye

höst!

idag är det verkligen höst.. varmt i solen,kallt i luften.. bladen börjar bli gula på träden :( snart e vintern här :P

Nue båda grabbarna vakna o glada o leker för fullt runt i hela lägenheten :P O river runt allt som finns att riva :P Blir att städa i eftermiddag tror jag :P

skönt :)

natten gick bättre än väntat :) Benjamin sover fortf o Melwin e en gladskit =D Benjamin verkar väldigt tröttis idag! :P Somnade ju ändå kl 8 igår, vilket e tidigare än han brukar.. så vakna han ett o åt välling eftersom han inte hann det innan han somna :P så vaknade han sju igen o då fick han välling i sängen, men verkade inte vilja somna om så då lyfte jag över honom i min säng o tänkte att vi kunde busa lite.. men då slocknade han,så där ligger han o sover nu :P Melwin sov bra inatt också.. vaknade typ ingenting förrens kl 6 då det var dags för matning o så somna han om till 8 :) Men jag är trött idag ändå :P även fast dom var snälla så vart de ju 4 uppvak o jag la mig kl 12 så lev ju ändå inga många timmar sömn :P Får ta igen de nästa natt =)

Undra vad man ska göra idag då.. bara slöa troligtvis då.. mysdag med mellispellis =D

fullt upp!

Har väl tagit lite på krafterna att vara barnvakt o stackrs Melwin har nästan inte fått nån mammatid.. min lilla sötnos.
Benjamin har varit på väldigt dåligt humör o nästan skrikit hela kvällen.. misstänker att de e magen som krånglar, stackarn :( Men som tur är så har Melwin varit jätte snäll och glad hela tiden.. men imorgon måste vi ha massa extra gos! Tror att vi ska ner på stan o boka kryssning imorgon också till min födelsedag.. wie =)

men nu sover båda grabbarna ialf .. men Benjamin kommer nog vakna snart för lyckades inte få i honom någon välling innan jag lyckades få honom att somna! Hoppas natten blir bra o inte så mkt magont! :) Förutom magont så har de varit mysigt med 2 bebisar.. man har händerna fulla :P Men fia har ju varit här o hjälpt till när mina händer inte räckt till :P hehe ..

Nu blir de snart film på tv :) Sen godnattis! :D

Barnvakt idag=)

Om några timmar kommer Benjamin hit o ska vara här hela dagen o natten.. Får se hur de kommer gå =) Eftersom jag är ensam så blir de väl att sitta hemma ialf, lite svårt att dra 2 vagnar själv :P

Igår var jag o fia o handla.. så då köpte jag ny haklapp o nappflaska och en pipmugg till Melwin.. Den kan han hålla lättare osådär.. MEN.. eftersom "nappen" inte är formad som nappflaskorna .. och är hård ist för mjuk så har han inte förstått hur den funkar än.. han biter bara på pipen.. men hoppas han kommer på det snart :)

Nu ska jag o Melwin krypa ner i sängen en stund o mysa lite =)

Färdiga! =)

Jag är sminkad o klar för kvällen och melwin e packad o klar för ett nattbesök hos Emma,Jimmy o Benjamin! =) Dom skulle få bada tillsammans ikväll så han kommer nog få de roligt :D På fredag ska jag ha Benjamin hos mig över natten, ska bli mysigt o kanske lite energitagande :P Men ska nog gå toppen =D Nu sitter vi här o väntar på att dom ska komma o hämta upp Melwin för dom skulle ändå ut o gå åt det här hållet :) Då bär jag av till fia så vi kan ha tjejmys innan det blir wasa =D

Yaho!

Party ikväll :) ska faktiskt bli rätt spännande att gå ut en onsdag.. Har inte varit ute onykter en onsdag på mer än 1½ år så :)

godmorgon!

även fast morgonen snart passerat.. men de känns i huvudet som om jag inte skulle ha sovit nånting.. fast de har jag.. sammanlagt ca 8 timmar så tillräckligt har ja också sovit =)vad sker idag?=)

Hejhopp!

Nu sitter jag här med en het mössa på huvudet och en fia som pillar med mitt hår ;P
Idag har jag hunnit med en del, först imorse åkte jag o syrran ut till maxi o lite däromkring, åkte väl typ vid 9-halv 10.. sen kom jag hem halv ett ungefär .. så gav ja bara melle mat o sen drog jag till HC med fia o handla lite mer.. sen hem till fia och bara slappade lite o sen hem igen o gav melwin gröt.. sen upptäckte jag att ja glömt min mobil hos fia så fick gå dit igen o hämta den o blev fast där.. sen blev de hc för o handla ett par grejer till o nu e vi hemma hos mig o kollar på film :).. snart slut o då blir de väl sängen om vi e klara med vårat pillande :P Bye! =)

gääsp!

idag ska erika sova tidigt.. ska lägga mig vid nio hade jag tänkt.. eller kommer säkert bli strax efter men ändå :P Känner mig trött så hoppas verkligen de visar sig stämma även när jag lägger mig.. Måste väcka melwin också.. han somnade innan han fick vällingen ikväll så då ska han få de nu o sen kan ja lägga honom inne i mitt rum.. så tomt när han sover i sitt :P hehe..d e bra med 2 sängar så man kan välja lite :P men måste släppa taget snart så han slipper sova på 2 olika ställen hipp som happ! :P Nu blir de förbereda för läggdags.. tjing!"

tänder. :)

vet inte om ja sagt de innan men nu kommer 7:e o 8:e tanden också på lillgrabben :) eller 7:e håller på o tränga igenom nu o 8:e var de bara spruckit jätte lite i tandköttet.. så gulligt med massa tänder :d 6:e tanden gick ju jätte fort o komma fram så den e ute massor nu så dom senaste går säkert också fort.. hoppas jag för lillgrabben e lite extre ledsen nu.. gör ju säkert ont.. han verkar tycka d e lite jobbigt o äta :(

tjockismys!

Nu sitter jag o Fia och kollar på film hemma hos mig.. paus just nu så passar på att kolla datorn lite o skriva av mig :P Idag har vi haft en svullosöndag! Först blev de pizza o nu äter vi lite chips o så läsk till de såklart :D Känns som denna film kommer förstöra mitt nattsömn inatt fast de bara är en dramafilm :P haha.. nu är ännu en helg över och även sommaren.. var någonstans idag jag såg någon säga höst nu.. minnet sviker vad de handlade om.. men HÖST.. sommaren är verkligen slut och det är så hemskt :( Men nu har jag min födelsedag att se fram emot då de blir kryssning :D o sen efter de är nästa sak att se fram emot julen och då melwins 1års dag :D Kommer bli super mysigt denna jul.. =D Förra julen var ju mitt i en stor förändring i mitt liv så de kändes mest rörigt i mitt huvud.. men även mysigt.. ! men de var ju 8 hela månader sen nu! :D

nu börjar filmen igen.. hejhej!

söndag!

och de känns verkligen som en söndag.. man är lite tröttare än alla andra dagar.. imorse fick melwin komma in i min säng när han vakna vid 8 för jag orkade inte gå upp än.. så fick han klättra runt på mig medans jag vilade ögonen lite till :)Inatt mådde jag helkonstigt.. Var hos Linn o drack lite, jag drack bara ett par öl eftersom jag några timmar senare skulle hämta melwin.. Men vi åkte ner på stan ialf och tänkte åka en karusell :) Har ju inte gjort de på 2 år =P Så först åkte vi en helskoj då man satt upp o ner o så .. sen tog vi en mer lite snurrande.. och då hade jag gjort mitt.. blev jätte yr, mådde superilla o typ kallsvettades o allting.. Så Fia var så snäll och gick hem med mig då så jag slapp gå hem själv hela vägen till hageby!.. så hämta vi melwin o gick hem.. la mig.. o jag mådde jätte illa och huvudet höll på att sprängas.. men var inget onykter eller nått sånt.. jobbigt ialf! men mår kanon idag :D Nu sitter jag här o äter spenat o bacon till frukost :P hehe..Idag måste jag städa iordning här hemma.. ligger skit överallt.. har diskat bort de mesta ialf medans jag fixa maten.. !

Nu ska jag lägga mig ner i soffan o kolla vidare på disneychannel.. Melwin ligger o sover nu så =D bye

trött!

Gud vad jag inte kunde sova inatt :( Säkert för att jag sov igår när melwin sov.. Började bli lagom sovtrött vid tre.. men då kom grannarna hem o ville ha efterfest :/ Men dom höll bara på typ 5 min , men hann tyvärr piggna till på dom 5 minutrarna! :P Idag blir de fika uppe i vilbergen.. vet inte om de blir hos pappa eller farmor, men d e för att pappa har fyllt år :) Så förhoppningvis kommer Malin o Jari o hämtar oss så vi slipper åka buss.. vilket ja inte ens har råd med iofs :P hehe

Men nu ska jag o Melwin äta frukost :D

suck.

När man ändå är hemma och gör ingenting så kan man ju lika gärna gå o lägga sig i god tid :) yeeey.. eller inte! För då måste mina grannar nedanför ha världens röjparty så jag knappt hör min tv.. är de inte den ena så är det den andre.. Alla grannar som KAN störa mig , gör det! Åt båda sidorna och nedanför.. över bor de ju ingen.. alltså åt alla håll.. Gud vad ja hoppas att de finns en lägenhet jag vill ha i okt-nov när jag kan flytta så jag slipper alla jobbiga grannar! kl elva ska de ju vara tyst.. så får väl va vaken tills dess då! kommer aldrig kunna sova i detta liv.. Melwin kan inte heller sova :/ han vaknar typ varje kvart!

tråk.

jajjamen , riktigt tråkigt har jag.. jag har absolut inget emot att vara nykter och bara mysa en helg som denna.. MEN det är sjukt tråkigt att man är ensam om det. Så man blir sittandes själv hemma.. Kanske borde vidga mitt umgänge lite .. lite fler i samma situation så man inte bli sittandes själv när alla e ute o festar.. vill inte lämna bort melwin bara för att jag ska slippa vara utan sällskap.. jag är ju inte sugen på party eller så. Ikväll blir de MelwinMammaMys! :D eller hela helgen blir de så! =D


Skönt =D

det känns bra att det inte är toppenväder idag :P får man inte ångest för att man stannar inne o myser:) plockar lite här hemma ist.. när melwin somnat  förut så bestämde jag mig för att ta en powernap.. ställde kl på 30 min.. men lyckades stänga av den.. så vaknade av melwin 1½ timme senare.. som tur är så vart jag inte så trött av det ändå.. nu kommer vi nog klara dagen galant efter en sån lång sovstund :) Myssssaaa ska vi :D

nu är de dags att förberede lunch för oss båda :) bye

rixfm

Det var trevligt på rixfm igår.. men aj aj i kroppen fick man efter att ha stått i 3 timmar ! :P Då ville man byta plats med melwin som låg jätte skönt i vagnen :P Han trivdes där ialf.. han var jätte tysto lugn under hela tiden.. Han var vaken typ hela tiden =) han tog bara en powernap på en halvtimme ungefär runt 9.. :P O när vi kom hem halv elva ville han inte sova.. och inte äta fastän han inte ätit sen 5 på eftermiddan :P han ville bara leka :P så vid ja.. halvtolv-tolv somna vi väl ungefär.. men ändå ville han upp kl 8 imorse.. de trodde jag faktiskt inte att han skulle.. :P trodde jag skulle få världens sovmorgon ja.. men nej nej.. :P men nu sover han igen.. men nu har jag piggnat till och vill inte sova :P

Idag blir de nog bara att ta det lugnt :) har fortf lite ont i höften sen igår.. har en kropp som en 60åring :P


Tummen upp tyckte melwin <3


BVC

nu ´är vi hemma hos fia.. har precis kommit från bvc :) allt var jätte bra med min lilla kille.. och han fick massa beröm för sina framsteg.. både att han kan gå länhs möblerna och krypa ordentligt =) sen upptäckte vi att 6:e tanden kommer nu också=) vikten visade 9370 och längden 73 cm *:) stora grabben=)

Godmorgon :)

Idag är det torsdag.. och vi ska till BVC för melwin blir 8 månader idag.. gratz min lilla sötnos :D
Igår var jag barnvakt en liten stund åt benjamin när Emma och Jimmy var nere o såg fyverkerierna.. det smäller ju så högt så de e ju inget för små bebisöron! Men de var bara mysigt... Melwin sov redan när dom kom o lämna Benjamin så de var ingen större ansträngning än vanligt o vara barnvakt :)

Denna vecka är de ju augustifest och jag har verkligne noll sug att ge mig ner på stan bland allt folk och fjortisar som super sig fulla o åker karusell.. O på kvällen kommer jag absolut inte vara där nere.. massa bråk jämt varje år.. För det går ju inte bara att ha kul? nej nej..  Så de blir nog att hålla mig hemma.. Kanske går på rixfm ikväll får se.. men de lutar åt att strunta i det också..

Men struntar man i augustifesten får man spendera helgen själv.. för alla vänner är ju där nere.. och festar och sådär..

duktig kille :)

Melwin har taigt sig från att vilja gå i gåstolen till att vilja gå utanför gåstolen :) nu tar han hjälp av att luta sig mot den så den rör sig frammåt o går så fint efter :) Så då tog jag fram gåvagnen o bytte skruvhål så den ska gå lite trögare frammåt (hjälpte inte så mycket) så nu under koll så får han använda den lite smått =) min duktiga lilla kille de :) imorgon blir han 8 månader och det är dags för ett BVC besök =) Var ju över 2 månader sen vi var där, så de ska bli roligt :D

Blää..

tror jag börjar bli sjuk :( Känner mig lite täppt o huvudet är tungt och känner mig yr.. :( Så idag blir de nog att sitta inne tror jag.. Vill må lite piggt imorgon när vi ska till BVC :P Ska bli riktigt spännande o se om grabben växt nått , har ju inte varit där på över 2 månader =)  Nu sätter augustifesten igång också.. med karuseller marknad och rixfm festival.. Får se om vi går o kollar på rixfm.. Känns som jag borde ha hörselskydd till Melwin då , men de har jag inga.. så får se om vi går ändå o ställer oss långt bak eller hur vi gör :) Men annars blir de nog inte mkt att gå ner på stan.. augustifesten intresserar mig inte så mkt längre.. Mycket folk, trångt o mycket liv.. o fattig är man också så då blir de inte roligt heller. Men nu ska jag se om melwin vill krypa ner i sängen med mig så jag kan vila lite.. bye

kläder o matstol :P

idag har mamma o lasse varit här o lämnat melwins nya matstol, och det känns så himla skönt att äntligen ha en.. jobbigt att ha honom i babysitter eller knät när han äter o de grisar för fullt :P han trivs bra i den :D Sen efter dom åkt o melwin ätit så satte vi oss och gick igenom påsarna med kläder som vi fått av Tessan som hennes barn växt ur.. Och det var massa fint, så de behåller vi alltihopa.. och det var massor i stl 80.. vilket behövs nu eftersom han går över mer o mer till det :D så denna månad behövs de inte köpas några nya kläder.. vilket känns bra eftersom de kommer vara fattigt denna månad.. igen :P hehe.. Ska boka kryssning också.. o nästa månad åker vi på kryssning så då blir de fattigt också :P men det är värt det.. vi klarar ju oss ialf :D inte så att vi svälter.. absolut inte melwin.. matvrak ;)

Nu väntar jag på att melwin ska bli trött o somna så ska jag sätta igång o städa.. kanske :P är seg idag.. men ialf ta hand om disken och plocka iordning lite :P

Men nu har melwin kommit på ett nytt sätt att åka gåstol så måste hålla lite koll på honom.. bye :)

medans jag gör det , får ni njuta av ett par bilder på min sötnos :)









Melwin fick förresten en elektrik tandborste idag av mormor.. han är jätte duktig med den, o tycker den e jätte rolig :D Måste ju borsta dom små tänderna nu när de börjar bli många =)

tummen upp!

upptäckte att presentkorten jag fick från gratisbio inte alls bara går att handla för på HM som jag beställde.. utan dom funkar i alla affärer.. vilket är superbra eftersom ekonomin inte ligger på topp just nu innan torsdag.. Så skulle det krisa kan ja handla för dom på andra ställen också :D Kommer ju ändå ett nytt till på 50 kr som ja skickat efter i slutet av denna vecka så då kan ja använda de på HM ist.. ska handla nått nytt till mig själv, nån klänning eller så.. var länge sen jag gjorde det :D

Gratisbio.se

Nu har jag äntligen fått hem mina presentkort från gratisbio. 300 kr på HM valde jag, men det finns hur många ställen som helst att få presentkort på, och det är lätt att samla ihop poäng till presentkorten. Man kan delta i olika erbjudanden, bli medlem på massa roliga sidor eller lära känna nya människor genom att skriva med andra medlemmar och bli vänner. Att vara aktiv ger också poäng till presentkort. Riktigt bra sida tycker jag.

För varje inlägg du skriver om Gratisbio.se på din blogg , får du också poäng. Vilket du kan göra en gång i veckan. Du kan få 10 - 1000 poäng. Samtidigt tävlar du om ett presentkort på 500:- hos nelly.com.

man vänjer sig aldrig.

tidiga mornar är ingen favorit.. att sitta vid datorn och spela musik och dansa o sjunga är inget JAG gör kl 7 på morgonen.. eller? Satt o tänkte på hur mycket Melwin förändrat mitt liv.. Jämför med hur mitt liv såg ut för 1½ år sen.. meningslöst var det! Visst hade jag roligt, ute o festa jämt med mina bästa tjejer. Men hellre sitter jag här med världens finaste lilla grabb kl 7 på morgonen och gäspar och sjunger och dansar för att roa honom! :) Även fast de gör att jag inte hittar på samma saker med mina vänner längre.

men just nu längtar jag hem till mig.. är faktiskit riktigt segt att vara här.. eftersom vi sover så dåligt.. melwin sov lite bättre inatt, men jag vaknade varje timme ändå. Hoppas att mamma o dom kommer hem idag. Men kan bli imorgon också.. har inte fått nått besked om det än.

Nu står han här o drar o mina byxor o pratar med mig  "mamamamamamamama" .. Men vet inte riktigt om han menar de just riktigt till mig än.. men tror de blir det mer o mer :D  Supersöt är han ialf.. så nu måste jag gulligosa med honom! =D

Hello!

Nu är vi hemkomna från farmor =) det var trevligt att träffa lite folk när man sitter här instängd i klocket (mitt egna val :P) Men alla vänner är ute o super i helgen, vilket jag inte har lust till alls.. Sitter hellre hemma och kramar om min lillgrabb och kollar på tv.. Ska nog inte dricka nått innan kryssningen 25:e september :) Nu känns de mer som de kommer bli av när jag ordnat barnvakt också =D  får se vilka de blir som åker.. Jag o Fia blir de ialf :) Blir ett speciellt sätt att fira min födelsedag :D askul..

Nu står köttfärsen i micron , hoppas den e färdigtinad snart för jag har inte ätit nått sen frukosten kl 8.. förutom glass o maränger ;) de blir köttfärs i pitabröd med lite grönsaker o god dressing :D

Nu ska jag mysa med melwin som står o drar i min klänning så den åker av typ :)

Tjingeling!

Lördag.

Och de blev att gå upp tidigt idag.. halv sex ville inte lillgrabben sova mer.. Men det kan ju bero på att solen lyser rakt in i rummet vi sover i och det finns inga persienner (stavas?).
Idag ska vi åka upp till vilbergen och fira min kusin som fyllde 20 i onsdags :) Så blir nog massa fika och umgås med släkten :)

Imorgon fyller min Limpis år också.. Men kan tyvärr inte fira henne idag pga att jag inte har råd :( och sen vill jag inte ha barnvakt för Melwin heller! Så blir att sitta här i klocket ikväll o glo :P woho^^

Kattvakt..

Idag blev de tidig morgon.. kl 6 fick jag kliva upp med lillgrabben för han inte ville somna om efter vällingen. Men vid halv åtta somnade vi om en halvtimme ialf.. inte mycket, men skönt :) Mamma och Lasse packar för fullt nu innan dom ska åka.. Sen blir det bara jag o Melwin kvar.. se om de fina vädret håller i sig hela dagen, och om poolen blir någe uppvärmd.. isf blir de bad för min del idag.. och kanske för Melwin om de inte är för kallt..

Nån som vill komma hit o hälsa på oss tro? :)

....

och förresten.. jag som bara den senaste tiden suttit o klagat på hur illa jag sovit.. inatt sov jag som en guuud.. fick först sova till kvart i åtta utan avbrott =) Sen nör melwin fått i sig vällingen somna vi om till tjugo över tio :) förstå.. Hur sent som helst.. o hur underbart som helst.. Men ikväll kommer han somna som vanligt igen och upp 6-7 imorrn bitti igen :) Men jag har fått massa nya krafter nu :D

Bye :)

Idag åker vi till klocket.. o blir borta några dagar.. vet inte riktigt tills när :P Men det märks, mamma och lasse ska iväg på lite semester =) Så då ska jag o melwin vara kattvakt :D

sen kväll..

JUST DENNA KVÄLL! hade bestämt mig att jag skulle lägga mig kl nio pga att jag inte fått sova på flera nätter.. men just denna kväll så bestämde sig melwin för att ätvägra och sovvägra.. får inte i honom varken gröt eller välling och sova är inte på tal om.. så får väl se hur länge man blir uppe.. Undrar bara varför.. kvällarna brukar vara lätt läggning.. och äta.. ja d e aldrig några problem..han gapar för allt, när som helst annars.. Men han verkar må bra, för han sitter "lugnt" på golvet o leker.. Idag har vi ialf haft en mysig dag.. glatt humör o mycket pussas o kramas :D

Onsdag

Idag har vi städat hela förmiddagen.. skönt att få det gjort.. förstår inte hur de kan bli så skitigt.. jag storstädar 2 ggr i veckan med dammsugning o skurar golven.. sen små dammsuger jag lite o plockar iordning typ var o varannan dag :P Jag o Melwin kanske bara e ritkigt skitiga av oss? :P Men nu e jag helt slut.. hade planerat en tripp till HC  efter städningen, men de får vänta..Inatt blev de inte mkt sömn för min del.. usch vad svårt jag hade för att somna.. jag gick o la mig mellan halv elva och elva.. FYRA somnade jag.. usch.. o så upp vid tjugo i sex imorse för då ville lillgrabben ha mat... då var jag som en zombi.. Men som tur va så efter en stund somna han om till åtta sen.. men väldigt lite sömn denna natt.. Ja e så dum som aldrig lär mig att lägga mig tidigare.. och att aldrig sova på dagen.. om det så bara e en halvtimme.. de förstör allt.. Så idag ska jag unvika sängen så jag kan somna ikväll.. har blivit väldigt lite sömn sen i fredags.. varje natt har jag somnat sent o vaknat tidigt.. Så skulle behöva en 8 timmars natt nu känner jag :) Nu ska jag ställa mig i duschen o sätta melwin i baljan så vi blir rena o fräscha så vi inte smutsar ner lägenheten ;) Sen blir de lunch för oss båda :D gottiis


Skön dag :)

Har varit perfekt väder.. inte för varmt o inte för kallt :)
Fia var barnvakt o lillebrorsan sin så vi var ute o lekte i lekpark och fikade gott fikabröd o festis :)
Sen gick vi hem till mig o efter många om o men så somnade båda grabbarna =)
Men nu är vi själva igen.. lillen sover igen o jag har precis fått i mig lite mat.. Nu e det data o tv som gäller :)
Får väl besök snart tror jag.. hoppas jag... innan de blir för sent.. lilla jag behöver lite sömn :P

Nu ska jag plocka iordning lite i min svinstia :)

Hejhopp! :D

Idag är det lördag.. o jag har varit superlat :D  har spenderat större tiden av dagen i sängen med lillgrabben och mitt sällskap :) Har kollat på film och soooovit.. Inte blev man piggare av det inte, gäspat hela dagen :P Men nu har jag diskat lite, och ätit lite mat.. så nu har jag piggnat till lite.. lagom mot kvällen då man snart ska bli trött o sova igen.. Lillen har varit jätte snäll hela dagen igår och idag.. sov bra inatt också =D tror smärtan för tänderna börjar försvinna lite, för dom har trängt igenom ganska bra.. vilket ja har lyckats fånga på bild.. syns ju inte så mkt eftersom dom precis kommit igenom.. men lite ialf :D


Här syns alla 5 små grynen! :D Mysigaste dubbelhakan ;)

aj aj :(

min sötnos har så ont i munnen att han inte kan sova. suga på nappen äta eller nått :( så fort han stoppar nått i munnen (han vill stoppa allt i munnen) så blir han ledsen:( de har spruckit på båda sidorna nu.. o de syns på nått sätt att dom där gör ondare än dom andra gjort.. har precis lyckats på i grabben lite ersättning ialf.. för gröten gick inte :( hoppas de går fort för dom o komma fram så den värsta smärtan går över .. får bli en ligga och tycka synd om o mysa dag :)

tänder..

glömde nämna att sötnosen får fler tänder :P tand nr 4 börjar tränga igenom nu och tand nr 5 kommer tränga igenom när som helst.. syns att den trycker på där inne :P Åååh kommer bli så sött med framtänder i överkäken också o inte bara där nere :)

Så nu har jag min förklaring på en sur o lite hängig bebis.. säkert tänder som busar för honom!.. <3

Sjuk?... hmm

Känner mig lite hängig idag.. så satt bara vid datorn hela förmiddagen o glodde.. Melwin har varit jätte gnällig idag.. men faktiskt sovit jätte bra inatt... han vaknade vid elva när jag gick o la mig så då va rja busig o la honom nere hos mig igen.. han somna direkt o vakna inte förrens efter sju o åt.. inget vakna därimellan.. o de var väl typ.. hmm länge sen :P

Men trots en hängig o klängig melwin och en hängig mamma så lyckades vi städa HELA lägenheten.. o då menar ja städa ordentligt med dammsugning o skurat golv... När jag skulle städa badrummet så klädde jag av melwin alla kläder så satte jag honom på golvet o så tog jag bara slangen o sköljde av hela badrummet, och duschade honom samtidigt.. han tyckte de var jätte kul att de var vatten i hela badrummet ;P nu har jag slängt i en maskin tvätt också.. så nu är ALLT tvättat.. finns ingen smutstvätt alls.. o nu mår jag mycket bättre när den smutsiga lägenheten inte existerar längre..


Igår la jag en intresse anmälan på en lägenhet här en gata bort som var likadan som min, skillnaden var att det bara var EN YNKA LITEN trappa upp.. är trött på mina hemska 3 trappor :P Men dom ringde ialf från malmstaden idag o sa att jag skulle bo här ett år innan jag sökte ny lägenhet hos dom.. så där rök den lägenheten :( men hoppas de finns nått om 3 månader när jag får flytta då :P TYPISKT ialf.. när de inte ens är långt kvar innan jag bott här ett år..

Busigt men trött.

Goodmorgon.. :P idag klev vi int eupp ur sängen förrens kl elva.. det var uunderbart skönt, även fast man inte sovit så mycket för de :P Jag o Melwin bestämde oss för att vara busiga inatt så han fick sova hos mig i min säng.. det var måånga månader sen han gjorde det kan ja lova.. men det var jätte mysigt att somna med min gulleplutt breve mig.. mindre mysigt när han bestämde sig för att vakna kl 3 o vara busig o klättra på mamma ända fram till kl halv sex.. då var vi väldigt trötta båda två .. o somnade om till halv åtta innan de blev välling.. sen var de bus ett tag igen.. sen somnade vi om till elva .. eller jag ialf.. Melwin var uppe på upptäckningsfärd medans jag sov.. vaknade till vid 9 o såg att han satt ute i hallen o lekte .. hade han tagit sig ner för sängen o krypit ut där.. busunge!!  Men nu är vi gansja pigga o glada båda två ialf :p Idag blir det en lugn dag hemma tror jag =P Eller så går vi ut en stund sen, d e fint väder ute idag ju =)



Min sötnos sover <3



mammas cooling <3

bloggtorka.

har ingen ork till bloggen.. har inte varit hemma så mycket senaste tiden.. och när jag är hemma finns de andra sysslor och ett busigt barn ) Nu sitter jag här och svettas som en gris efter att bara ha städat köket o sovrummet.. :P Har sänkt lillens spjälsäng också.. det är ju lite pilligt o krångligt så¨de har väl sin del i svettandet :P Sen har jag möblerat om i sovrummet.. MEN.. vet inte om jag vill ha det så.. vart inte så bra.. var nog smidigare innan skulle jag tro :PMen orkar inte byta tillbaka idag så får sova så inatt ialf :P

Igår var jag o hälsade på emma så melwin fick busa av sig lite med benjamin.. var ett tag sen vi träffa dom :) Sen gick jag upp till Becca och Mange och mysade lite med Adam :) Så var typ inte hemma på hela dagen igår.. kom hem typ vid halv 9 på kvällen! :P

Idag blir det förhoppningsvis att städa klart lägenheten.. Men min kropp är lite orklös efter ännu en strulig natt.. trodde nätterna skulle bli bättre när bebisar blev äldre? men inte inte! :/

Nu ska jag söva min lilla älskling som verkar mycket trött!

RSS 2.0