kryssning!

Hejsan hoppsan! Idag är jag mycket trött. Blev ganska sent uppe igår o svårt att sova inatt oså. Men som tur var så lät Melwin mig sova till halv nio imorse ialf :) Han e så snäll ibland :) Tur att man inte hör nått från baksidan in i mitt sovrum , för jag kan nästan sätta en miljon på att den där tjejen kom tillbaka o bråka med igår :P Hon kom tillbaka en gång uner tiden jag var vaken ialf.. hon kände kanske inte att hon slagits klart? Galning!

Idag blir det ialf kryssning! Åh vad roligt det ska bli =P Hoppas jag kan få till min "look" som jag har en bild i huvudet att jag vill se ut :D Ska göra mig iordning tidigt, eftersom båten inte går förrens halv åtta o då vill man inte slösa tid på att göra sig iordning en timme :P så det blir bara finslipning på båten :) Köpte nya skor igår ialf, fast jag verkligen verkligen inte hade råd.. undra varför man gör sånt :P Men fick dom för halva priset eftersom malin handla 2 par skor med :) snygga är dom ialf.. wiiiie! =D

galna grannar! :P

Fia stod ute på balkongen då hon ser att grannen längst ner står o bråkar med en tjej, eller en tjej bråkade med honom. Helt galen var hon.. Vägrade gå därifrån och slog honom så han blödde.. Hon bara totalvägrade tills grannarna brevid kom ut o hjälpte honom o bli av med henne.. tror hon var aniiingen fuller. Tragiskt att hon var typ i min ålder :/ folk nu för tiden alltså.


Fredag!

.. och snart lördag! Kryssning imorgon , ska bli himla roligt. Blir nog att åka ut till maxi idag med syster yster! Och förbi systemet och handla lite bussdricka tills imorgon =D

jag har kommit fram till att kostnaden för den gröt Melwin äter börjar bli dyr.. Går ju åt mer än ett grötpaket i veckan eftersom han äter 1½-2 potioner varje gång (2 ggr om dagen) Så nu blir det att prova med havregrynsgröt ist, mycket billigare.. Har provat vid kvällsmaten igår och frukosten idag, de har gått sådär.. det är ju ingen såndär god fruktig smak på den gröten som på den andra.. men med lite fruktpure går det lite bättre , men fortf lite kämpigt.. Men det är väl kanske en vanesak?

Igår blev de pizzabak här hemma :)jätte gott blev det,  Var gott med en bit till frukost också :) Men finns fortf massor kvar =P Så blir nog det till idolfredagsmys ikväll :D

aj aj usch uch!

Igår var verkligen min otursdag!!.. eller kvällen ialf.. Först halkade jag o ramlade och stukade foten, sedan n'r jag skulle busa med melwin på golvet så la jag mig rakt på en spetsig plastleksak och fick blåmärke på låret.. jätte synd om mig så då tröstade jag mig med chips som var kvar från min o fias myskväll i fredags! men då mådde jag jätte illa och slutade med att jag spenderade en timme på toan o kräktes inatt! var lite orolig att jag blivit smittad av nått på öppna förskolan.. men mår toppen idag! 

Melwin har börjat använda sina tänder till att skada sig själv :( Igår när jag tog upp honom ur badet  så såg jag att han va helt röd på handleden.. kollade närmare o han hade bitmärken.. har han bitit sig sjävl så hårt att de blivit jätte rött med tandmärken.. o så har han börjat bita sig i underl'ppen HELA tiden också.. så han e helt röd under munnen..han borde ju få ont ...

nu blir de gröt:) byyyye

sovmorgon igen!

Blev inte en lika bra natt som igår.. men lite sovmorgon fick jag allt! :) Melwin vaknade strax innan fem för lite mat.. sen somnade han om till ca 7.. tralla en stund o så blev de tyst.. kl 9 vaknade jag o kände mig ganska pigg.. så klev upp! :) Melwin sov vidare till ca tjugo i tio =) Så nu har vi fått i oss frukost.. om en timme bär de av till öppna förskolan =)

Skulle behöva handla lite idag.. Men är så snål när jag ska på kryssning!!

Om 2 dagar fyller jag år :D Wiho!


Nu ska jag klä på lilla Melle.. För vi ska hinna bort till fia innan vi ska till ÖF också =) Gooodbaaay!

utvilade!

Underbara natt/morgon! gud vad vi har sovit.. i vanliga fall brukar Melwin vakna ca var 3:e timma efter han lägger sig kl 8.. och äta kl 5 på morgonen för att sedan vilja gå upp runt sju-halv åtta. Igår somna han åtta.. sov ända till 4 utan att vakna.. somnade då om.. och vaknade inte förrens kl 7 för o äta.. Underbart.. la ner vällingflaskan i sängen med melwin o så kröp jag ner en stund i min säng.. sen hörde jag att han låg o tralla en stund i sängen.. sen blev de tyst.. så då blunda jag o somna om.. sen vaknade vi båda inte förrens kl 10. förstå vad vi har sovit.. jag fick sova 12 timmar ungefär.. o Melwin 14 timmar :P Ojojoj.. vad vi är utvilade! vilket resulterar i att vi båda e väldigt glada o på bra humör idag :D

Idag blir de nog städa lite här hemma.. =)

Grattis!

Till min lilla älskling som blir 9 månader idag <3
Idag har han varit superglad sen vi kom hem.. Tog bort allt jobbigt i min kropp denna dag :)



Lördag!

Uppe med tuppen kl sju imorse fastän man somna typ halv tvä.. gäääsp! men har ialf hunnit diska o plocka lite här hemma och slängt i en maskin tvätt.. ganska duktigt o hinna det innan kl nio med en liten buse vaken :P Men nu sover han ialf igen, sin lilla förmiddagssömn! Blev inte att förskjuta den idag.. =P Han behöver nog sin förmiddagssömn mer än ja trodde.. han blir supertrött!

Om ett par timmar är det dags att göra sig iordning lite för kalas uppe hos farmor :) Ska bli riktigt trevligt för mamma , lasse och Fanny(?) kommer upp också =D Känns som det var länge sen jag träffa nån i min familj överhuvudtaget.. hmm.. förbättring!

fredagsmys!

dirty dancing på tv. SUPERBRA film! =D
Tacos har man fyllt kistan med också.. mycket gott o mycket mätt!


Melwin har slutat sova på dagarna. han har nu 2 dagar i rad tagit sin förmiddagslur mellan 10 o 11.. o sedan varit vaken till läggdags, som du blivit runt ca kl 19.00 o 19.30. Så de har blivit tidigare mornar också. Ska försöka flytta fram förmiddagsluren till lunchtid ist :)

irriterad!!!!!

ja o inte så lite heller.. usch!

Fredag!

o uppe med tuppen (enligt mig ialf) .. jag brukar få sova till typ halv nio, men idag fick man kliva upp kl kvart över sju.. efter nattens hela 4 uppvak.. pigg mamma, jajjamen :D Men Melwin är en glad bebis idag så då är det inte lika jobbigt att kliva upp.. :) Har betalat lite småräkningar nu på morgonen :) nu e de bara 3 stora kvar :P Men de får bli när de ramlar in mera pengar.. =) Idag tror jag inte att de händer nått speciellt direkt förutom att vi ska bort o kolla på nyöppnade netto här borta.. hoppas de finns några bra erbjudanden =) Sen blir de bänkad framför tvn till idol ikväll som vanligt :) Nu kurrar min mage massor här, undra om jag verkligen kan vänta tills Melwin ska ha frukost eller om jag ska äta ändå.. han blir så arg då :P

Torsdag

Och det är verkligen höst.. Man måste ta på sig en varm tröja för att få ut på balkongen i ett par minuter. Usch! O kvällarna är jätte kyliga.. Måste köpa nya vantar till Melwin imorgon när barnbidraget kommer.. Han har bara ett par som e förstora och ett par som är för små :P Köpt en ny höst/vinterjacka också så nu ska jag bara köpa en ovarall också så är han klar för vintern :) Eller oj.. vinterskor måte ju köpas med.. men väntar ett litet tag till eftersom fötterna växer :P Så blir nog vinterskor nästa månad o höstskor denna =)

Igår hade jag o fia idolmys och bakade pizza.. å det var så sjukt gott.. var jätte länge sen jag åt hemmagjord pizza.. blir fler ggr =)

Nu sover lillgrabben.. sen nån timme tillbaka.. så snart vaknar han nog o då blir det myspys =D

sömntuta!

Hade tänkt att ta oss en tupplur både jag o Melwin för vi haft en sömnlös natt, Melwin har varit jätte gnällig.. vet inte riktigt varför Men de Blev inget sova för min det.. satte mig o började fylla i lite papper o samlade ihop lite papper för jag ska ner o förlänga mitt bostadsbidrag sen..O sen satte jag mig o började kolla på en film. Men det märks på min lilla pussgurka att vi inte sovit något.. han har sovit i 2½ timme snart.. blir kanske inte mer sova sen idag då antar jag.. lilla tröttisen.. Men nu låter de nästan som att de börjar vaknas där inne.. =) Då nu blir de att klä på oss lite.. sen blir de lunch o ner på stan =)

GRATTIS SYSTER!

Idag fyller storasyster 23 år :) Tant!


RIP..





..Patrick Swayze.

Kampen mot cancern är över . Den världsberömde filmstjärnan somnade in i sitt hem inatt, 57 år gammal



Han är med i mina 2 absoluta favoritfilmer. Ghost och Dirty Dancing.

skönt :)

inatt var den första natten sen melwin var ungefär 6 månader(då han började strula med sömnen) som han BARA vaknade när han skulle äta.. Annars brukar han vakna ca 4-5 ggr o gnälla o vill ha nappen.. Men när han väckte mig kl halv 6 för välling så var jag i chocktillstånd.. :P O mitt huvud väger inte 100 kg idag när jag fått sova så många timmar i streck! åh så skönt.. fler såna nätter TACK! :D O så sov han sedan till halv nio också.. underbara gullunge :D Innan han blev 6 månader så sov han hela nätter utan att vakna o äta också.. Men just nu känns de som att dom dagarna är förbi föralltid :P

bloggtorka.

jap så har de blivit då mitt internet inte funkat på hela helgen. men nu verkar de funka någelunda igen ialf.. hittils har jag inte loggats bort! =) har haft en rolig helg, har inte varit hemma mycket, utan spenderat endel tid hos fia :D O snart är de säkert helg igen, tycker dagarna bara springer iväg nu för tiden.. i helgen blir de ialf lite kalas för mig o systeryster.. hon fyller år på onsdag och jag fyller nästa vecka =) sen helgen efter.. krysssnniiiing!=)

nu vill mellebelle ha gröt:) bye

dåligt humör.

det känns inte som en bra dag idag.. usch! Sovit jätte dåligt.. o när jag vaknade var jag bara på dåligt humör direkt! Och Melwin har börjat gnissla tänder , och det skär i öronen.. och jag vet inte vad jag kan göra för att få honom att sluta? Hoppas jag blir på bättre humör sen ialf :) Hej!

slut i kroppen!

tror min kropp har sagt upp sig helt. Kan somna hur tidigt som helst, få sova längre än vanligt.. sova 3 timmar, eller 9 timmar.. alltid lika slut när jag vaknar.. o ont i huvudet. ingen ork till att göra någonting längre.. Hoppas orken kommer tillbaka snart. Säkert höst o mörker som gör det. Men vänjer mig nog snart vid hösten o då kanske jag kommer tillbaka igen! Nästa månad blir de att inhandla vinterkläder till grabben tror jag =) Inte långt kvar innan det är dags för overall igen =P Ska bli ganska mysigt med vinter o stora varma kläder :D

nu ska jag ge grabben gröt o sen ska bli nog krypa ner i sängen o mysa med en film eller nått =)

Uppdatering.

Har inte alls varit på humör för blogg. Men tänkte göra en liten uppdatering ialf.
Nu har idol startat så nu har man äntligen något nytt att följa på tv när man har hållt sig inne i några dagar.
Har suttit inne sen i lördags med bara korta stunder ute med vagnen för att handla. Vet inte om man blir piggare när man bara sitter inne och glor.. Men var det inte svininfluensan jag hade, så vill man ju heller inte ha det :P Alla är sjuka just nu och jag skulle inte orka ha skiten igen. Seg som fan och satt i ett bra tag, nu är det bara hostan kvar att bli av med.

Den här veckan blir det inte mycket som sker heller tror jag. Har inget planerat vad jag minns ialf?

Nu är det ialf bara 15 dagar kvar tills jag fyller år, och 17 dagar kvar till kryssningen :D
Blir inget födelsedags party när jag fyller pga att jag tar det på kryssningen. Sen den 3:e oktober är det Ladies Night! :) Ska också bli riktigt skoj.. ^

Idag hoppas jag på att få en avi. Hoppas hoppas hoppas!

godmorning!

japp.. idag är det snorigt o aj aj i halsen.. Natten har varit heeeemsk.. hostat mig igenom hela natten .. o då också stört Melwins sömn.. dumma mamma! Mellan 3 o 5 var vi vakna.. kl 5 fick Melwin välling o sen fick han lägga sig i sitt rum så jag inte skulle störa mer.. o då sov han ända till tjugo i nio.. SKÖNT för oss båda :) Behövdes verkligen =) Hoppas verkligen inte han smittas av de här.. för det är en jobbig o skum förskylning.. som går upp o ner hela tiden och verkar vara massa olika förskylningar.Först var jag super hängig i hela kroppen, sen hade jag halsfluss symptom.. och igår hade jag jätte ont i ansiktet vilket är bihåleinflammations symptom.. idag har jag typ ett täppt vanlig förskylning.. och rethosta! vill inte gå till apoteket o slänga ut pengar på massa piller o skit heller.. vill att det ska gå över av sig själv..och helst NU!

bläää

ska man inte bli friskare o friskare? För varje dag blir jag sämre o sämre.. Orkar inte vara sjuk!

glömde berätta en sak igår som hände.. Melwin stod själv.. :) Han stod o höll sig i mig o så plötsligt bara släpper han o står där.. det var nog kanske ca 3 sekunder.. som kändes som en halvtimme..:P ja blev chockad o tänklte av ren reflex bara rycka tag i honom så han inte skulle ramla.. men hindra mig själv o efter han kände att han stått klart så satte han sig så fint ner :) Kanske kommer snart då att han vill släppa o stå lite själv =)

blä!

Hon valde fel.. Men självklart blir man rörd av kärlek ändå.. alltid! :P  Godnatt!.. tror jag.. eller så måste jag se nästa final.. dansfinal :D

Heldag borta! :)

idag har vi inte varit hemma på hela dagen typ.. Fört gick vi till HC med linn för hon skulle köpa hårfärg.. Nu e hon en av oss mörkhåriga igen :) Finfint =D Sen gick vi hem till henne o bara umgicks, vilket vi inte göra så ofta längre tyvärr.. men det var mycket trevligt.. Sen gick vi direkt till Fia där jag blev bjuden på mat.. sen Blev vi kvar där tills halv nio typ.. hem o sen lägga grabben.. Som har av nån anledning börjat vägra vällingen på kvällen.. men ersättning åker ner hur lätt som helst.. så får bli de på kvällarna nu innan vällingen duger igen.. På morgonen sugen han i sig en flaska välling utan problem.. så vet inte riktigt varför inte på kvällen..Lite feber hade han när vi kom hem också.. 38 hade han.. så inget farligt högt.. fick lite alvedon innan de blev sängen o nu sover han gott :D nu e de tv till tio.. DeAnna ska välja:) hoppas på Jason!!!

Fotografering!

Bilderna igår blev superbra på lillgrabben! Nu är bara de svåra att välja ut några som man vill spara.. man vill ju ha ALLA! men är ju 80 bilder ungefär så de går ju inte att framkalla alla :P Idag är jag trött förresten! jag vill gå o lägga mig igen.. kanske ska göra det när Melwin tar sin förmiddagslur.. det blir nog snart :)

Här kommer ett smakprov från igår =)





bestäm dig.

min förrskylning har nog lite beslutångest.. :/ Natten till igår mådde jag inte bra alls och igårmorse trodde jag att jag skulle avlida, men frammåt eftermiddagen släppte de mesta och jag blev piggare och orkade städa och sedan gå o handla lite.. Men inatt började det igen och idag mår jag inte alls på topp.. SUCK! Men tänker ignonera det lite eftersom vi ska iväg o fotografera Melwin idag :D Kommer bli toppenfint har jag en känsla av =) nu står grabben o drar i sladdar o allting för att f min uppmärksamhet , så nu ska vi goooosa :D hihi.. hejhej


RSS 2.0