uttråkad..

1. Vad är klockan?  15.25


2. Ditt namn? erika


 

3. Smeknam:  erika


4. Piercings: tungan.. o läppen ibland


 

5. Ögonfärg:  Grön,blå.. kanske nån mer färg :P


6. Födelseplats: BB, norrköping


7. Favoritmat?  tacos :)


8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej


 

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper?  nej


10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja


 

11. Varit med i någon bilolycka?  nej


12. Krutonger eller baconbitar?  bacon


13. Favoritdag på veckan?  dom som e soliga ;P


14. Favoritrestaurang? ingen aning :P


15. Favoritsport: hatar sport


16. Favoritdrink: ja bara blandar :P


 

17. Favoritglass: mjukglass


18. Walt Disney eller Warner Bros:  ingen aning


19. Favorit-snabbmatsrestaurang: mcdonalds


20. Vilken färg har din sovrumstapet? grå.. mönster på en vägg


21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet?inte gjort de


22. Vem fick du ditt förra mail av? reklam


23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort? ikea


24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? diskar


25. När går du och lägger dig? 21-22


 

26. Vilket tv-program missar du inte?  desperate housewifes


27. Senaste person du gick ut och åt middag med? fia


 

28. Ford eller Chevrolet? ---


29. Vad lyssnar du på just nu? melwin som babblar


 

30. Vilken är din favoritfärg? svart e alltid snyggt


33. Hav eller flod? hav


34. Hur många tatueringar har du? 3


35. Har du någon gång kört slut på bensinen? nee


36. Katter eller hundar? katter


37. Sommar eller vinter? sommar


38. Är du singel? yes


39. Är du kär i någon? ne


40. Klockslag när du blev färdig med det här mailet: 15,29


blä..

Idag är en seg o jobbig o lång dag.. ja vill ha natt.. jag vill sova.. Melwin är inte alls på humör idag så när han sover så måste ja laga mat o plocka undan så då kan jag inte passa på att sova heller.. Till och med att laga min mat har tagit hundra år.. blir aldrig klart, men fan så gott de ska bli med kycklingfile pomme och bearniessås(vet ej hur de stavas).. mmmm mums.. sen blir de sängen och film.. och mys med min trollunga.. Tanden har inte brytit sig igenom riktigt än.. men oj vad den trycker på.. ;) men d e bara ena ialf.. Men det är mycket vitt om man kollar tandköttet frammifrån.. men uppifrån är de bara en som tränger igenom...

Klantiga jag skvätte kokande vatten över hela armen nyss också när ja kokat mellis flaskor :( aj aj! bränner satan .. usch!.. Nu ska ja gå o kolla till maten lite.. hoppas de blir klart snart :P

nu kommer den..

satt o grävde lite i melwins mun förut på tandjakt :P o nu kommer den första.. börjar tränga igenom..så blir en glad bebis nu ett tag kan ja tänka mig :P

Fredag.

O så var det helg igen :) O d e fint väder ut.. mer moln än jag hoppas på.. men skönt att bara slippa de där jobbiga o tråkiga regnet.. :) Känns som jag inte har något att skriva i bloggen längre.. bara sitter här o skriver strunt hela tiden för att jag vill uppdatera.. Idag blir de inte sitta hemma o tråka hela dagen ialf.. ska iväg till fia vid typ ett kanske, sen ska jag locka håret där o sådära.. sen vid 4 ska vi gå till HC o handla lite grejer :) Sen hem till Emma och sen mot klockaretorpet :P Hoppas på en varm o skön kväll så man kan sitta ute :) Kommer antagligen inte skriva nått mer i bloggen idag, utan skriver imorgon :P tjingeling!

Härliga blöjor!

Idag har de varit jobbigt väder.. sol,regn,blåst osv osv.. men nu 4 dagar framöver ska de ju vara kanonväder.. så underbart =D Hoppas kunna spendera mycket tid ute då =D Har nyss fått min gamla vagn såld också.. så nu står inte den o tar plats i förrådet, och extra pengar behövdes verkligen den här månaden..

Bytte blöjor idag.. Köpte pampers easyup eftersom blöjbytena är så struliga.. och de var faktiskt mycket lättare att bara dra på som en kalsong ;) o dom satt jätte bra.. får nog börja köpa dom i fortsättningen också :D

:(

åh vad dåligt humör jag har vaknat på idag.. sitter bara o irriterar mig på precis allting.. Sovit dåligt som fan har jag också gjort.. hurrade lite för mycket igår kanske för inatt känns de inte som han har sovit alls.. o vaknade sju o ville upp.. Så snart somnar han nog om en stund så ja kan ta hand om mitt hem lite.. ser förjävligt ut.. o här finns de bara jag som kan greppa dammsugarn o disksvampen o få ordning på de.. de görs ju inte av sig själv. Undra vad man mer ska göra idag då? Fia skulle komma hit en stund sen ialf.. o låna min tvättmaskin lite.. :P Som de känns nu vill ja inte hitta på så mycket.


Mmmh :)

Nu har jag varit o handlat.. Linn slutade tidigt idag så vi gick o handla ihop.. Skönt det eftersom jag inte kan bära så mkt upp för trappen också.. Kvällens mat blir ialf Tacos.. så himla gott.. ska njuta av varje tugga ;P Börjar kännas i huvudet att de var ett tag sen jag gick upp sju.. men d e bara o sova tidigt ikväll.. eller vid tio ialf.. säkert nått bra på tv kl 21 som vanligt.. segt när man egentligen vill sova då.. *tvnörd*..

Jag vill inte va fattig den här månaden.. är sugen på¨att tattuera mig ju :( Hoppas man kanske får en slant över nästa månad..!

usch

spenderat hela morgonen till att betala räkningar.. o de känns som jag har hur mycket som helst.. sen betalade jag min syster massa pengar också för hon fick slänga in en räkning åt mig igår + lite annat jag lånade pengar till för jag inte fick mina igår som jag trodde jag skulle få.. hade typ 4 räkningar den här månaden som jag inte brukar ha också så får se hur ekonomin kommer se ut den här månaden.. nu har jag bara en skuld till mamma kvar att betala som jag ska göra nu.. Sen är de inge mer just för stunden ialf.. sen kommer de bli lite köp på tradera att betala och en matstol till melwin som jag ska kolla på idag.. fattigt fattigt..Men skönt att melwin somna om ett par timmar efter matningen imorse så ja fick tid att sitta med allt i lugn o ro o räkna..

Idag ska jag börja mitt "nya liv" också.. får se hur de går.. :P

utvilad :)

åh denna underbara blåsiga morgon :P vaknar till en glad melwin som inte ville äta förrens kvart över sju imorse.. känner mig mycket mer utvilad..han brukar ju vakna runt halv fem typ.. men idag blev de 21.30-07.15.. :) nu e bara frågan om d e nån ide att gå o lägga sig igen..melwin f¨r nog lägga sig en stund till ialf :)

Sol,regn,sol,regn..

Idag var syster här på besök, satt o njöt på balkongen o spela kort och laga lite mat.. Sen åkte vi iväg på en liten tripp o malin köpte lite tyg o sådära.. Sen åkte vi hem till henne o mysade lite innan vi gick upp till folkparken o åt glass.. första mjukglassen i år... den var riktigt riktigt good.. synd att vädret svek så mycket på förmiddagen.. Så fort vi gav oss iväg började regnet falla.. Sen slutade de.. o så började de igen.. o så höll de på ett bra tag..Sen skjutsa hon hem oss igen runt halv sju tiden så följde sandra med också så spela vi lite kort innan dom skulle iväg o hämta Jari på jobbet.. Skönt o ha kommit iväg lite.. känns som ja blivit en innesittare.. så skönt att vädret blivit bra o man blir sugen på att gå ut.. Men nu ska de inte bli lika fint förrens på lördag igen om inte väderprognosen ändras innan dess.. segt..

Men nu e kl mycket.. snart tio ju.. ja borde sova :P Efter desperate housewifes såklart :D tjingeling!

underbara dag!

solen lyser.. d e jätte skönt. åh vad jag älskar såna här dagar.. gick över till Fia och lekte lite med henne o erik direkt nä vi vaknat o melwin ätit förut.. Var i lekparken och gunga o sådära.. o bara njöt av vädret.. men nu skulle dom ner till stan o göra lite ärenden.. så får ut o njuta mer av vädret med dom sen :) Melwin bara sov när vi var ute.. :P


Kanske lägger in nån bilder eller bilder senare sen.. när jag också skriver kanske lite fler rader om dagen!

Busunge!



kom in o hittade honom sittandes igen.. Det är väl som när han vänt sig så gör han de hela tiden pga att han e så glad att han lärt sig något nytt :)



Sen fick jag en bild på en glad melwin i sängen ialf :) Är så mysigt när han lär sig nya saker hela tiden <3

nu gåre fort..

idag har vi haft en jobbig dag här med mycket gnäll så ja känner mig lite slut nu.. Men nu ligger Mellis ialf glad på golvet o leker.. äntligen lite tid för mig att sitta här o skriva.. Det börjar ialf bli fart på honom.. måste hålla mina ögon extra öppna nu.. La honom på sin filt på golvet.. 2 minuter senare låg han 1½-2 meter längre bort.. och jag vet inte hur han kom dit.. måste hålla ögonen öppna så han inte skadar sig eller nått när han tar sig fram på nått sätt så fort..Hade tänkt att få städning gjord här hemma idag.. men hann bara med att dammsuga köket sen vare kört.. hann tvätta en maskin tvätt också. Men får jag inte resten gjort idag så MÅSTE ja göra det imorgon.. innan eller efter vi ska leka med Fia och hennes lillebror :)

Ikväll kanske vi får besök en liten stund.. men inget som är säkert ännu :)

Nu börjas de gnällas nere på golvet.. men fick en liten lugn stund ialf.. hejhej!

:O....

när ja la melwin för lite förmiddagssömn förut.. så gick jag iväg.. efter typ 5 min hörde ja lite gnäll.. gick in och han satt upp i sängen.. mycket frammåt lutad.. men han hade alltså fixat från liggandes till sittandes helt själv :)

skriver mer senare idag.. nu finns inte tiden.. men var tvungen att skriva om min stora duktiga pojke :)

BLÄ!

ja blä är verkligen de rätta ordet för den här dagen.. efter lite mer sömn och mat o vatten.. Ja då ska de blir bättre.. nej nej.. blir bara sämre o sämre.. så idag blir de lugna puckar.. hoppas de visas nått bra på tv ikväll !


Melwin vänder sig allt mer o mer från mage till rygg nu :) inte bara av misstag längre.. tror jag?
Men d e väl på tiden när han vänt sig från rygg till mage sen han var 3½ månad :P

<3

    



Det är kärlek <3

matvrak.

Undra om melwin börjar bli sig själv igen på matfronten.. innan 3 månaders sprutorna var han världens matgladaste kille o drig i sig 190 ml var 3:e-4:e timme.. men poff sa de efter sprutorna o de låg runt 130 ml var 3:e timme.. sen har de under 2 månader legat runt 130-160 ml var 3:e timme.. och självklart önskar jag att vid 5 månader att han ska kunna dra ut på de mer mellan måltiderna.. blir så fast när de kretsar kring dom där 3 timmarna hela tiden.. men ialf.. igårkväll när ja gav vällingen sa de slurp så hade han sugit i sig 220 ml.. så mkt har han aldrig ätit.. o så vakna för mat igen halv fem.. o så slurp 200 ml.. o nu ligger han här.. inte mkt kvar av sina 200 ml i flaskan.. hoppas vi faktiskt kommer få ordning på de här nu o dra ut på maten.. skulle vara skönt :) men vi får väl se när han börjar gapa efter mat igen. :) nu har han ätit klart.. så nu blir de rapa o mysa.. tjingeling!


tomt.

Nu var vi ensamna igen.. bara jag o lilla gnälliga melwin ;) Eller just för stunden verkar han ganska glad.. Kristoffer åkte för ca en timme sen och de känns jätte tomt.. Mer tomt än de gjort innan när han åkt.. Har haft jätte mysigt, hade bestämt att vi skulle hitta på nått idag.. men vi var sega o trötta o bosatte oss framför tvn hela dagen ist.. :P Melwin och jag är fortf lite förkylda men de börjar bli bättre, bara lite snorigt fortf.. så de känns skönt :) Idag är de bara bajs på tvn så de blir att gå och lägga oss snart efter melwin fått i sig sin kvällsvälling.. Men nu börjar de gnällar här så lika bra att avsluta o mysa lite med lillen... på återseende :) tjingeling!


jag + sötnos



jag blev nöjd med min nya look :)



nybadad sötnos:)

5 månader

min älskling har blivit så stor.. hela 5 månader blir han idag :)  Har inte blivit någon present än idag..hittade inget som föll mig i smaken sådär speciellt när vi var på HC.. Men får bli en annan dag :) Köper ju alltid nått lite mer sådär speciellt när han blir en månad äldre ;) hehe.. Va på BVC förut idag också o fick 2 sprutor min lilla stackare.. lite skrik, men gick över så fort de var klart.. Än sålänge har inte febern stigit.. 37,7 låg de på.. vad är feber på så små? Aja.. i vilket fall har han inte mycket feber.. för 37 brukar ju vara normalt.. =P Sen gick vi o handla.. behövde köpa lite mat :) Blev inga större mängder eftersom jag var själv o kan inte bära allt för mkt upp för dessa hundra trappor :P

Idag får vi besök också, Fast de blir senare ikväll, men de ska bli riktigt mysit =) Saknat!

Min älskling väger nu 8340 och är 68 cm lång :) Stora grabben! <3


Färgar mitt hår nu också, hoppas de blir bra :)

Sjuklingar.

Melwin har feber och jag är bara allmänt hängig i huvudet.. Efter endast 3 timmars sömn inatt. Melwin vaknade kring 3 inatt och sen var de skrik och gnäll till 9 imorse.. även direkt efter matning. men han fick alvedon när vi kom hem sen sov han 3 timmar och nu verkar han bättre..men inte helt feberfri.. nu sitter han i mitt knä iklädd badrock efter ett skönt bad. o myyser massa massa:)

test!

Test

09-test. gör det , annars blir din sommar ett helvete!

OM DIG

Namn - Erika
Bor - Hageby , Norrköping!
Syskon - Malin,Martin och Fanny
Ålder - 20
Född - 880924
Ögonfärg - blå-gröna
Längd - 163
Sko storlek - 40
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vågen
Hårfärg - Blond
Födelseort - Norrköping

DAGENS..

Låt - Alexander rybak - Fairytail
Saknad - K :)
Kläder - Leggins och en klänning
Smink - Inget
Underkläder - Bh och trosor
Mat - vet inte än
Köp - Nothing
Göra sen - Mysa, sova :)
Godis - Inget,
Pinsammaste - Inget ännu

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Nej
Tycker du om godis - Ja
Hur många gånger i veckan äter du godis - Olika.. men väldigt ofta.
Äter du oftast nyttig mat - Nej
Tycker du att du själv är söt/snygg - Ja vissa dagar ialf :)
Du ger mycket komplimanger till andra - Ja de händer.
Är du nöjd med ditt förnamn - Jadå=)
Du tycker att du själv är smart - Njaaaaaa
Vad är det sämsta hos dig -  Min vilja, till att klara av nått ja bestämt mig för.
Vad är det bästa hos dig - Att ja e så himla roligt ;P
Har du bra självförtroende - Olika från dag till dag
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Olika, men oftast står den på hela dagarna
Du tycker om att vara med killar - Ja
Känner du dina grannar - Nej
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Vitt och brunt
Äger du några Björn Borg trosor - Nej
Hur många? 0
Är du en Björn Borg-fjortis ? - nej..
Använder du BH: - Jadå
Gillar du skolan - Jag GJORDE inte..
Har du någon gång skolkat - har hänt ;)
Spelar du något instrument - Nej
Sporter/aktiviteter har du gått i - Judo,gymnastik och bowling
Har du några tatueringar - Ja 3 st.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Ganska många tror jag nog.
Tycker du om djur - Ja

BRUKAR DU...

Sova - Dom nätter jag får
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
röka - Ja
Snusa - Nope
Skada dig - Nej
Klä dig i svart - Yes
Lita på folk - Jorå.. eller.. finns många ja inte skulle lita på tror ja.
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Nej
Gå i skolan - Nej
Gå i kyrkan -Nej
Ljuga - Kanske nån gång, men inte ofta isf.
Vilja dö - Nej

NÄR...

Åt du senast - frukosten.. 09.30 kanske?
Läste du ut en bok senast - Läste en barnbok för melwin för ett tag sen:P
Köpte du något senast - De minns jag inte ens :P
Vad? - dont know
Svor du senast - ehm.. igår kanske :Pinget ja tänker på
Sjöng du senast - Igår
Klagade du senast - Inatt/imorse
Klantade du dig senast - Vet ej 

HAR DU...

För många vänner - Nej
Förföljelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nej
Skadat någon? - Vet inte.
Färgat håret - Typ en gång i månaden.
Några piercnings - Ja
Några tatueringar - Ja
Egen dator - Japp
Gjort bort dig rejält - Säkert massa ggr! 

ÄR DU...

Snäll - För demesta skulle ja tro.:)
Snygg - ja de händer ;)
Söt - jajjamen
Kort - Japp
Klantig - Jorå ganska ofta. 

18 maj.

Har inte haft mycket tid till att blogga dom här dagarna.. Melwin har varit supergnällig o vägrat sova o vägrat sitta ligga nån annanstans än hos mig.. så har typ träningsvärk i armarna av allt bärande.. så lätt är han ju inte :P Idag blir de innesittardag.. Detta tråkiga vädret, regnet slår i backen :( Jag som trodde jag skulle få passa på o ligga ute i solen o njuta när ja ändå var här hos mamma där de finns lite tomt att ligga på ist för min balkong .. men men! Blir kvar här tills imorgon ialf, för mamma o dom blir nog ganska sena ikväll för dom ska nog gå ut när dom kommer tillbaka till norrköping.. Men blir nog hem skapligt imorgon ialf.. Hem o städa blir de väl då, för dammtussarna har väl krypit fram under dom här dagarna ja varit borta.. o dom försvinner ju inte av sig själva.

Längtar till onsdag nu då min sötnos kommer igen :) Ska bli mysiiis!

17 maj

Nu sitter jag hemma hos mamma.. Dom åkte för ca en timme sen bort mot sina äventyr ute på havet :) Och nyss åkte lillasyster också så nu är de bara jag o Melwin o han ligger ute i vagnen o sover i den varma solen :) 
Igår blev de spela spel, Malin,Jari,Martin,Enar,Pappa,Fanny,Lasse,Mamma och jag.. Tessan,milton och alicia var här också en stund, men dom åkte på kvällen nån gång... tror inte ja glömde nån? sen blev de att kolla melodifestivalen.. Helt klart rätt som vann, och överlägset dessutom.. kan inte sluta lyssna på den, den e underbart bra :)Men de visste jag innan och har haft den som favorit hela tiden.. :) Får se om Fia kanske kommer hit sen också, hon funderade på det ialf.. kul om jag kan få lite sällskap.. :P Inget kul att sitta här i de stora "huset" helt ensam hela tiden..

Sen har jag bränt mig också.. i HALVA ansiktet.. satt med ena sidan mot solen hela eftermiddan igår.. så blir de nått ute i solen idag så får ja sitta åt andra hållet :P haha.. inte så snyggt lixom med ett halvrött ansikte:P

Ne nu ska ja njuta av musiken och ensamheten och lugnet en stund.. Kanske återkommer senare.


godmorgon..

Idag är man trött och huvudvärken sitter i som drabbade mig igårkväll.. Melwin har inte alls velat sova inatt.. Mycket vakna och gnäll och snurra runt .. in med nappen o så somna han om.. Men efter matningen vid fem imorse så sov han ialf till åtta.. så 3 timmars ordentlig sömn inatt ialf :P Men hör att han börjar bli täppt i näsan så de kanske har varit förkylning som busat hela natten.. :( ville ju inte att han skulle bli smittad.. Men svårt att unvika när det bara är han o jag.. så det är ju mig han är nära hela dagarna.

Idag är ialf solen framme.. men blir nog inge sitta på balkongen, tror inte mitt huvud skulle gilla solen rakt i ögonen.. huvudet skulle nog drappas mer då.

Fick besök igårkväll vid nio, Rille kom förbi en sväng o tog en kopp kaffe, men blev ett kortvarigt besök eftersom jag är van vid att lägga mig typ 21-22 så höll ja på att somna när kl närmade sig tio så han åkte hem då.. :P

Så vad ska man göra idag? dammsuga lite kanske.. o tvätta en maskin.. 2 saker jag funderat på att göra 2 dagar nu utan att komma nånstans med det.. Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk..

Nu ska ja byta på lillpluttisen o sen ska vi nog krypa ner i min säng o mysa lite :)

Ååååh.

Hela dagen har varit bra, jag har kännt mig pigg.. inte pigg,PIGG men inte sjuk ialf.. Becca har varit här.. Med den stoora magen.. bara 3 veckor kvar.. så spännande o se vad d e för liten kille som gömmer sig där inne :)

Men ialf, så fort hon gick så pang, världens huvudvärk .. kanske inte borde sitta här, känns som de gör huvudvärken värre.. Men har ju inte kladdat något här på hela dagen! Melwin har haft en sov/gnäll dag.. mesta vakentid är gnälltid, men han har sovit ganska mkt, o nu sover han igen..

Sen är jag grymt sugen på nått gott o äta när d e så synd om mig.. Men har redan ätit mat och nått snask ska jag ju inte köpa har jag juu bestämt :/ inte för att jag skulle orka gå o handla nu men ändå :P Så vad ska man tugga på då :S

Samtidigt som jag känner noll ork så känner jag mig ä'ven uttråkad och ensam.. vet inte ens om jag skulle orka va med nån, fast jag vill! äsch.. nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla vidare på tv.. hej!

Suck.

Varför ska solen hela tiden försvinna när jag solar? Är det meningen att jag ska vara blek :O
Idag blir det ialf stan med Fia, ska bli skönt att komma ut o iväg lite, känns som jag suttit instängd i flera dagar.. de har jag ju inte., har ju varit o handlat o så.. men ändå! :P Idag mår man välla sådär.. imorse när jag vakna var halsen så täppt att jag knappt kunde andas.. men nu flyter luften på bra :P Idag verkar melwin vara på riktigt bra humör, hoppas det fortsätter så under dagen..  Dagarna blir mycket mysigare då ;)

Hoppas på fint väder i helgen också, för Malin prata nått om grillning hos mamma på lördag och sen söndag-måndag ska jag ju vara hos mamma o va katt o hundvakt o då får de gärna vara sol, lättare att sola där än på min balkong :P

Idag skulle man nästan köpa nått gott o tugga på o sätta sig i nån park nånstans.. myspysiiis!

O sen förra inlägget.. där jag undra vilka alla 25 som besöker är.. så får jag EN kommentar och som kommenterar ANONYMT.. smart när jag vill veta vilka de är som läser :Phaha

hm :O

25 besökare och 54 page hits:O nån kickade min blogg mer än både två o tre ggr igår :P högsta statistik jag haft på både besökare o sidvisningar! :) wie..men vilka är alla?

min sötnooos!



Åh min lilla prins, kan man va sötare?=)

Host o snor.

Idag vaknade man till en underbar dag.. massa sol och kanonvarmt.. Så efter Melwin ätit lite o somnade vid 11 så tänkte jag gå ut o sätta mig o sola.. efter tio min försvann solen och erika får förbli BLEK! Och nu är de nästan lite kyligt på balkongen.. ÅH kan inte bara värmen komma.. Så man slipper frysa o vara vit..

Och förskyld så de heter duga har man blivit också.. snorar och hostar hela tiden.. Förstör både dagar o nätter.. men tänkte ta de lugnt nu ett par dagar o hoppas på att de försvinner så kanske man kan hitta på nått skoj till helgen sen:)

Nu är jag inne på min andra dag på försök att minska lite i vikt efter min viktuppgång.. Har ju gått upp 7 kg sen jag vägde som minst efter förlossningen.. alla andra går ner efter dom fött barn, men jag går upp.. Men jag får skylla mig själv, jag är en riktig gottegriiis..Jag försöka bara luska ut en bra metod att gå ner utan att man ska gå upp allt direkt så fort man äter minsta onyttigt sen.. Men får välla prova mig fram.. behöver ju inte stressa.. även om de vore kul om man kunde visa sig i lite mer lättklädda kläder i sommar, men de kommer ju fler somrar? :P hehe..

Nu ska jag gå ut o sätta mig på balkongen o huttra o njuta av minsta skymt av solen om den tittar fram nått :P

Sysselsättning..

Tiden går så sakta, jag försöker sysselsätta mig med olika saker hela tiden.. Idag har jag varit o handlat med fia, rensat ALLA melwins kläder.. mycket att rensa bort, skulle kunna bli rik om jag sålde alla kläder han växt ur ;) Men det ska jag inte.. Lär ju komma fler bebisar inom min familj snart hoppas jag :) Då är det dumt att sälja bort kläderna.. Och sen har jag tvättat stor del av melwins kläder och tvättar fortf.. Låg en del kläder som han använt korta stunder men som inte är skitiga, men dumt att lägga ner dom i lådan när man storrensat o gjort fint om d inte e helt rena.. Men ja.. klockan är bara kvart över ett.. Mellis sover och jag har ingenting att göra.. ingen disk ens o ta hand om.. Inget skit att plocka ordning på.. Jag vill bara sysselsätta mig hela tiden.. Men jag känner inte gör att åka iväg och göra nått speciellt sådär. men vara hemma o sysselsätta mig med hemmet.. Helst av allt skulle jag vilja va rik o köpa nya tapeter och tapetsera, köpa nya gardiner.. inreda melwins rum(vilket absolut inte går nu när linn bor där) Finns massor jag vill göra  mitt hem men som inte går om man lever fattigt..


vill inte..

Fick sova ut idag.. Mellis ville inte gå upp förrens halv nio, väldigt snällt av han tycker jag.. Men han har sovit längre än sju nästan varje morgon dom senaste dagarna =) skönt.. Och nu har han fått i sig lite gröt o ersättning till frukost =) gröten var inte så jätte intressant idag dock! Men vi har ju inte kört så jätte mycket med smakpotioner än.. bara lite då och då, ska snart börja lite mer ordentligt.

Typiskt att jag gått o blivit sjuk också.. somnade med ont i nacken men vaknade med världens förkylning , är helt täppt och har ont i halsen.. vill inte bli sjuk, det är verkligen det värsta som finns..Kunde ju varit värre, men sjuk som sjuk.. aldrig kul!

Idag ska jag nog ta mig till Fia och kolla på hennes nytapetserade lägenhet ialf, gjorde aldrig det igår.. Dom blev klara ganska sent och jag var trött o hade bestämt mig för att lägga mig tidigt.. Jag LA mig tidigit.. kl 21, men somnade typ halv elva kanske :P alltid lika lyckat när jag ska sova.. Men känner mig lite mer utvilad ialf, men var fan piggare vid fem imorse när mellis vaknade för mat :P

Men nu är de kräktajm här så ska byta kläder på lillen och sen lägga oss o mysa lite.. Bye


aaaaaaaaaaaaj

Snart blir det att sova.. men har fått extremt ont i nacken så vet inte hur de kommer gå.. sen vet ja ju inte om melwin vill sova då heller.. la honom för typ 10 min sen men han ligger och pratar o skrattar o skriker(glatt) där inne i sängen , min sötnoooos! Som har blivit så stor känns de som.. han har säkert inte växt särskilt mycket på varken bredd eller längd.. men han ser så mycket äldre ut i utseendet.. Snart är han 5 mån =) Tiden har gått så fort.. <3

Jag vill ha sommar! vädret är inget roligt nu... :(


Ne nu ska jag stänga ner, tycka synd om mig själv o min nacke, se klart wipeout o sooooova!

och nudå?

Klockan är bara tolv.. o jag har tvättat,plockat iordning, dammsugit,duschat,målat naglarna.. packat upp alla mina grejer.. rensat bland alla mina papper, diskat.. hade räknat med att ja skulle va sysselsatt större delen av dagen.. o nu är klockan ingenting.. så vad ska man göra resten av dagen.. förslag?

Ska bort till fia senare idag ialf när dom varit där o tapetserat klart o se hur de blev.. =) Men hon bor ju gatan breve så de tar ju inga lååånga tider :P

godmorgon...

idag känns som en bra dag.. natten har varit bättre än vad nätterna varit på MYCKET LÄNGE. Fick sova till fem utan minsta lilla gnäll, inte en enda vändning, ingenting! Och sen fick ja sova enda till 8 + att vi låg o halvsov till 9 =) Kanske inte låter lyx för er.. men det är det för mig :P Idag blir det inte att göra nått direkt speciellt.. tänkte städa.. ligger grejer huller ombuller överallt från när ja kom hem..

I helgen har vi varit hos Fia.. ätit tacos o bara tagit de lugnt.. Dom var o tapetsera hemma hos fia i fredags men dom blev inte klara så d e väl inte as snyggt nu men aa :P Sen sov jag och Melwin där i fredags också, mysigt..
Nu ska jag nog se vidare på nallepuh o sen slänga i en maskin tvätt.. tjingeling!

HOME!

Eller ja just nu e jag hos fia, men var hemma en sväng förut ialf.. pappa skjutsade hem mig runt 10 i förmiddags :) Ganska skönt att komma hem när man varit borta sen i tisdags.. Men kryssning var underbart rolig.. och de hade gått bra med melwin hos pappa också.. o det är ju skönt.. =) Orkar inte skriva nått detaljerat om kryssningen.. De var väl ungefär som alla kryssningar.. massa nya människor.. alkohol och massa dans och skratt.. :) Sjukt kul=D Synd bara att nån snodde alla mina pengar sent i onsdagskväll så igår kunde vi inte göra alls mycket.. skulle ju inte dricka o så i vilket fall.. men hade varit kul om man kunde spela lite o sådära.. men de fick bli bingo med tanterna och sen lyssna på lite band o roa oss :D

Tänkte bara uppdatera lite så de inte blir bloggtorka.. orkar inte skriva mer just nu.. bilder håller på att lägga upp på bilddagboken.

Hejdå.

snart åker vi!

Försvinnande..

Nu kommer jag troligtvis inte blogga ordentligt om ens alls på några dagar. Har nu packat ihop en stor resväska till mig och en till melwin.. ska snart åka upp till pappa.. ska sova där inatt och imorgon åker jag iväg och Mellis ska stanna hos morfar tills på torsdag när jag kommer hem .. Åh vad det ska bli så sjukt roligt att få komma iväg.. var jätte länge sen jag var på kryssning.. Lite orolig att man kommer virra bort sig när vi kommer till sthlm, men håller tummarna.. har alltid åkt med nån som gjort de där förr.. men nu är det bara jag o fia, två virrpannor som inte kan nånting om de där med att lösa biljetter o skit :P haha.. Måste åka till mamma och hämta min kamera idag också.. om de nu är där den är :P haha.. Så när jag kommer hem från kryssningen så kommer de läggas upp bilder från både valborg och kryssningen på bilddagboken! :)

Nu ska jag packa ner de sista vad de gäller matvägar till melwin o sen åka o handla resesäng till melwin.

HEJDÅÅÅ :)

Söndag..

Booring day.. har absolut ingenting att göra.. tänkte gå o handla.. köpa lite gottis o sådääära.. Men NEEJ de får va slut på sånt, har inte råd att gå o småhandla massa onödigt hela tiden.. Så jag får roa mig med att tvätta ;P haha

Den här veckan kommer bara springa iväg.. imorgon flyttar fia, så kommer nog bli att hjälpa henne lite o plocka..
Och på kvällen ska jag packa till kryssningen o allt melwin ska ha med sig till pappa.. Så kommer pappa o hämtar oss på tisdag o så ska vi åka o handla en resesäng till melwin som han kan ha när han ska sova där.. sen sover vi kvar där till onsdag så åker jag därifrån på onsdag.. bussen till sthlm går 15:20.. ååh kommer bli så himla roligt.. sen kommer vi hem torsdag kväll o sen helst plötsligt är de helg igen.. :P


Men men.. Har haft besök här igår/inatt .. Men nu är vi själva igen.. lite tråkigt :( Men hoppas vi kan ses snart igen så de inte går en månad emellan som sist :P myyys!

Men nu går ögonen nästan ihop på min älskling här breve så ska nog gå in o lägga honom..  Min sötnos..
Saknar verkligen min kamera när jag inte kan fota honom.. men måste hämta den innan onsdag ialf :)

lördag

idag kan ja inyte säga annat än UNDERBART.. vädret,kvällens sällskap.. mysig son.. :) livet e bra underbart!

underbart.

visst klockan e bara 5.. men dagen börjar bra.. melwin har sovit sen nio tills för en stund sen.. o sen ja somna har de inte varit något gnäll efter napp eller för vändning eller nånting.,. o de känns i kroppen.. underbart. men nu e han mätt så nu blir de sova igen (hoppas jag).. detta kommer bli en bra dag... ja bara vet det!!

uppdatering.

Nu känner jag mig lite piggare och allt på skärmen är inte längre suddigt :)
Men igår ialf så satt vi i folkparken, jag,Fia,Ellie och Linn :) Hade mys, kolla raketer o brasa o grilla lite korv.
Sen när det började bli kallt gick vi hem till min syster och körde lips ist och hade jätte trevligt.. Vid tolv bestämde sig alla för att gå ut förutom jag och fia som tog en taxi till hageby och hämtade Melwin hos Becca och sen gick hem och sov :) Men tog lite tid innan man kunde somna.. och lagom när jag somnat ville melwin äta ;P

Idag blir det att ta en städdag eftersom jag får besök imorgon..kan ju inte se ut hur som helst då :P Orkar inte ens ta mig iväg o kolla på majtåget som jag gör varje år..


Nu ska jag lägga mig på soffan o glo tv :) bye

åh :(

jag är en nattmänniska.. har alltid varit. kan man ändra på sånt? ja e lika trött VARJE morgon. och melwins tider går åt fel håll:( åtta, halv åtta, sju, HALV sju? jag vill inte gå upp halv sju.. varför vaknar han bara tidigare o tidigare varje morgon?

nu är ja för trött för att skriva.. blev väl typ 3 timmars sömn inatt.
skriver om min gårddag senare.

RSS 2.0