Ny vecka!

De flyter på här hemma.. tjejerna blir mer o mer lätthanterliga för det mesta. Dom sover bättre, somnar lättare och är oftast gladare både dagtid och kvällstid! Dom har börjat vända sig.. Molly har vänt sig från mage till rygg ett par gånger men verkar inte så intresserad.. Melina vänder sig från rygg till mage o hon har bevisat de många gånger även fast de inte är någon favorit aktivitiet.. förra veckan va de både förskylningar och andra infektioner här hemma,. även denna vecka snoras de från 3 av 5 personer( tjejerna som är svaga nu ). Men melwin kan ialf få gå tillbaka till dagis igen o det uppskattas nog massor!

Själv försöker jag ta tag i min härliga övervikt.. massa gamla ingrodda kilon som suttit där i åratal och så är det sambokilon och gravkilon.. Tar en sak i taget.. graviditetskilona kommer ju såklart först.. kämpa kämpa. Inte första gången jag får för mig att fixa det och så går jag ner 2 kg o så är jag tillbaka i samma banor igen så tyvärr har jag inte största tilliten på mig själv just nu! Satt o dregla efter kebabpizza senast igår så... suck..

Nu sover 2 av 3 barn.. o de tredje e kramsjuk så då kan jag gå krypa ner i soffan o tycka synd om mig själv för idag har jag sjukt ont i magen!

jobbiga tider.

Det är väldigt mycket klaga över båda de ena o det andra nu för tiden.. men jag har kommit till en punkt där de bara känns jobbigare o jobbigare pga att det aldrig finns tid att samla nya krafter för att fortsätta orka.. Igår tog de stopp för mig.. fanns ingen ork kvar. Barnen började för ett bra tag sedan att sova dåligt, och det håller fortf i sig.. som vaknar gärna många timmar innan dom ens är hungriga o bara låter o ber om nappen som dom spottar ut 1 sekund senare. O när dom fått mat så somnar oftast molly medans Melina gärna ligger o babblar 15-45 min.. sammanlagt blir de ett par timmars vakentid på nätterna.. på kvällarna tar nattningen bara längre o längre tid för varje dag o dom kan inte somna någon annanstans än vaggandes i våran famn vilket betyder att ingen av oss nånsin kan göra någonting annat o absolut inte komma hemmifrån på kvällstid.. dom har även börjat med att dom måste vaggas i famnen medans dom äter sista målet på kvällen så när dom väl ska sövas så är redan alla muskler i armarna slut o de gör så ont att man bara vill ramla ihop typ.. o igår så skrek båda två i stort sätt hela dagen.. dom ville inte leka.. inte vaggas, inte vagnen, inte gungan... o när de var dags för mat o båda skrek så var de omöjligt att mata båda samtidigt då de var tvugna att vaggas för att vara någelunda lugna under maten.. o då hade jag inget annat val än att låta den andra ligga o skrika, vilket är super hemskt o gör ont i hela hjärtat! Hur orkar alla andra med tvillingar? dom triggar ständigt varandra till högre toner och jag har bara en famn.. o på detta så behöver ju melwin mig också.. så han blir lidande i det hela.

Idag hoppas jag att dom har glada stunder o vill leka o mysa o ge mig nya krafter.  Men precis i samma sekund som jag skrev det så börjar gnällandet så nu säger jag hejdå!


GE MIG ENERGI! vill slippa denna negativitet!

Tävling , goodiebag!


Jag är med och tävlar hos Jylice & Fanny om en goodiebag





http://creatives.blogg.se/2011/august/ny-tavling-goodiebag-full-med-smink.html#comment


Va med och tävla du också! :D


RSS 2.0