mys.. <3

under en tid nu så har man fått höra en del "mamamama" från lillen.. mest när han är sur o de inte g¨år som han vill:P
men nyss så bara satte han sig nedanför mig på golvet o kolla upp o "mamama" ååh så mysigt..  hoppas det inte var en engångsgrej .. hih


Gratis bio

Nu har även jag som många andra börjat samla poäng på http://gratisbio.se . Och det är väldigt lätt och jag har snart redan fått ihop till ett presentkort, som man själv kan välja vart man vill spendera :) Bli medlem du också!

http://gratisbio.se

Home..

efter en heeeelt underbar resa.. har haft så himla roligt att de inte går att förklara.. Längtar tillbaka.. till folket till båten till allt.. Men de var mysigt att komma hem till min sötnos igår.. han var vaken när jag kom hem så vi satt uppe o myste typ en timme o sen fick han somna hos mig i sängen innan jag flytta över honom.. ! Nu ska vi vara hos mamma tills imorgon eller torsdag o vara hundvakt.. när dom åker till öland :) Hoppas på varmt o fint väder så jag o Melle kan bada i poolen :)

Bilder från kryssningen kommer upp när jag kommer hem :)

Hemska natt ! :@

Jag blir så himla irriterad.. jag la mig fan vid tio i nio igår.. så att jag skulle få ordentligt med sömn inatt för att orka ordentligt ikväll... 4 timmar.. FYRA TIMMAR låg jag i sängen o vred o vända innan jag somna .. EN LITEN stund.. sen har jag vaknat varje timme typ.. om inte oftare o bara inte kunnat somna om.. varför just denna natt av alla nätter? Jag har legat o väntat på att klockan ska vara mer när ja vaknat för att jag ska kunna få gå upp.. så när ja vakna o såg att klockan närmade sig sju.. så gick jag upp.. Melwin sover fortf.. men han vaknar väl och är hungrig snart kan jag tänka mig.. Min kropp är helt förstörd.. Jag vill sova . varför kan jag inte sova...Jag hoppas att jag orkar kvällen ialf.. och att jag piggnar till snart.. för nu känns de som nån sitter med en liten hammare på mitt huvud och bankar.. Aja.. nu har ja fått skrivit av mig lite ialf.. kanske ska börja fixa iordning mig så jag kan packa de sista :) bye bye

tidigt i säng!

Kl e nu tjugo i nio och jag ska börja stänga ner o sova alldeles strax.. o de ska bli riiiiktigt skönt.. Har varit trött o seg hela dagen.. Jag var som tröttast vid 3.. o då brukar melwin sova.. så la han i sängen.. o sen försökte ja sova.. men han ville ej sova.. Så ja sparade min sömn till natten.. o även han ;) Och när ja lägger mig o somnar.. så är det så nära tills måndag! :D imorrn blir de bara vakna, frukost.. packa de sista efter ja använt de :P ringa pappa , så kommer han o hämtar oss.. :)

Jag o Melwin har haft massa mysiga timmar idag.. Nästan inget gnäll på hela dagen.. så har vi legat i sängen o mysft framför masssa film.. eller han har mest klättrat i mitt ansikte så ja missat halva filmen ;) Men nu ligger han i sängen, och leker låter de som.. men när han har somnat.. då är det godnatt för även mig.. :D:D jag ska va pigg imorgon o orka hela kvällen/natten! :D





HEJDÅÅÅÅÅÅ!

ÅH UNDERBART!

fler såna här mornar TACK :D Melwin vaknade och åt vid halv sju som vanligt ca.. Men i vanliga fall brukar jag lägga ner honom i sängen i mitt sovrum.. men idag bestämde jag mig för att sätta ner honom i sängen i sitt rum o leka lite..  Och poff så var de tyst och jag fick sova ända till tjugo i tio.. TJUGO I TIO! ¨åååh.. vad skönt de var :D  Kanske slappnar han av bättre om han inte ser mig?

Nu ligger vi i sängen.. eller jag ligger och Melwin sitter och kollar på händige manny ;) Playhouse disney även idag alltså.. han verkar tycka d e intressant ;) Ska ha en mysdag idag eftersom jag ska åka ifrån min lille pluttis imorgon!

IMORGON.. åh vad bra det låter :D hihi

myyys!

Fia har varit här ikväll o tvättat lite så hon hade rena kläder till kryssningen.. så har vi ätit toast o kollat på tv :) Men hon gick nyss hem så då tog jag datorn in i sovrummet o kröp ner under täcket o myser :D Inget ja brukar göra eftersom melwin skulle störas av de.. men han ligger ju i sitt rum nu o sover som en stock :) Skönt att denna dag är slut, för de betyder ännu en dag närmare kryssningen :D Men kommer sakna min pluttis massor.. men tror han kommer få de mys och morfar.. o sen mormor :) Pappa kommer o hämtar oss på förmiddagen på måndag så åker vi upp dit med alla grejer och så hinner jag ta en fika hos farmor också innan jag ska åka :D är ju inte där så ofta så de blir trevligt .. Sen blir de ner på stan runt ett-halv två.. systemet,äta o sen bussen :D

Får se om de blir nått mer bloggande innan dess :)

Nu ska jag sooova :D

bilder










Kan tiden gå!

Jag vill ha måndag.. helst måndag kväll direkt också :P Galaxy har ju sen avgång.. så båten avgår ju inte förrens halv  åtta på kvällen.. Halv fyra åker vi från norrköping.. tiden kommer säkert gå slowmotion innan dess :P Men sen jävlar är de party hela natten ;) grrr.. älskar kryssningar alltså..

godmorgon! :)

Idag känner jag mig pigg och utvilad trots att vi vakna sex :P somnade ju typ halv tio igår.. riktigt skönt :D
Melwin verkar också ovanligt pigg för denna tid.. han brukar alltid somna om till 8-9, men icke idag :P Så vi satte på en film, playhouse disney när vi vaknade vid sex.. låg o mysade massor.. men poff sa de så vart melwin pigg o ville hellre fara omkring som en galning i sängen.. :P Har tagit in min laptop i sängen , så ligger o myser samtidigt :D  ibland är man bra lat alltså :P jag vill gå o handla idag.. köpa på mig ett ordentligt förråd med välling o mat till Melwin så de finns här hemma :) Får se om de orkas, annars kanske imorgon.. Idag ska vi ner på stan ialf :)

Nån som ska göra nått kul i helgen?
känns inte ens som helg för mig :/

kanon!

Idag är en bra dag.. Solen lyser, en supermysig son, en nystädad lägenhet :) Eller ja.. den var nystädad.. blir ju fort stökigt här med alla leksaker osv :P men d e ju sånt som går lätt att städa upp :P Inatt sov Melwin hela natten i sitt rum.. Med andra ord gjorde de nog skillnad.. han brukar ju ialf vakna nån gång på natten men han sov utan att vakna nånting till sju imorse .. det var jätte skönt :) Synd bara att han inte ville somna om efter det :P Så de blir fler nätter i sitt rum nu =) o tidigare kvällar för mig så jag kan få känna av en bra natt =P

usch vad tråkig denna månadens ekonomi är :( får verkligen inte köpa nått onödigt denna månad.. Och det kommer bli svårt ;P ja e drottning över onödigt handlande :P haha

Jag måste få denna dag att gå.. men huuur?

Städdag..

Idag blir det att städa hela lägenheten.. det MÅSTE göras.. men jag är inte pigg alls idag så blir att ta en sak i taget.. har tagit slangen och duschat av hela badrummet, tagit hand om disken och plockat iordning i vardagsrummet..

Blir att pricka av en sak i taget
Städa iordning lite mer i vardagsrummet
Plocka iordning i Melwins rum och i mitt rum
Dammsuga alla rum
tvätta golven (om jag köper en ny skurmopp idag)
Damma överallt
Tvätta en maskin tvätt
och KANSKE ta tag i att tvätta av stolarna på balkongen så dom e lite fräscha..

Har förresten ställt upp Melwins resesäng i hans rum nu så inatt ska jag prova att ha honom sova där :) (han trivs bra o sova i resesängen)Ska prova hur det går först några ggr innan jag flyttar över hans säng dit... skulle prova i söndags men jag bara låg i sängen o tyckte de kändes så¨tomt.. låg typ o vänta på en liten gnäll så jag kunde hämta honom.. och vid 23 kom ett litet litet gnäll.. så då gick ja hämta honom o la honom i mitt rum igen :D Men vi stör varandra med minsta lilla rörelse.. så jag tror båda skulle sova bättre om han sov i sitt rum.. tror det är svårare för mig än för honom ;)


Idag får jag tillbaka min kamera som jag varit för lat för att hämta hos min mor.. om min syster kommer ihåg att ta med den.. så de kommer uppdateras lite bättre med bilder både här och bilddagboken snart igen!:)

Nahepp.. om man kanske skulle ta tag i att plocka iordning i melwins rum då.. Mitt sovrum får vänta tills han vaknar!

Ibland sviker minnet

eller så tar de bara lite längre tid på sig..men..jag skyller på att jag faktiskt precis klivit ur sängen ;)

GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN! :) <3

Goddagens.

idag är en trött o slö dag.. och Melwin blir 7 månader.. =) MIN FINA STORA KILLE! :D

Adam och Becca har varit här o busat med oss idag.. Adam sov mest .. alla var vi lite trötta..
Och Melwin ramla tidigare idag o slog i ansiktet och fick ett blåmärke :( stackarn.. Men inte så konstigt.. helt galen med allt resande och flängande här hemma :P han har blivit lite mammig o extra gnällig senaste dagarna också.. kanske mer tänder?

orkar inte blogga så mkt.. inte så lätt med en vilding som ska sitta knät hela tiden heller ;P

Helg.

Ikväll blir de sällskap o en öl eller två :) Ska bli gott o mysigt :D Hoppas att de fina lovade vädret kommer fram snart.. Man är lovad solsken.. o vad vaknar man till.. jo helt grått.. deprimerande!

Sitter o funderar på om jag ska ta tag i disken här nu när Melwin ändå sover.. Han somnade typ med sista grötskeden i munnen ;) Sötast.. Han har börjat äta så himla bra nu bara jämfört med 1½ vecka sedan..

då var det ett par skedar gröt fick ja bara i han o fick fylla ut med ersättning eller så ville han äta efter en timme igen.. när de gällde burkmat så var de nästan omöjligt.. kanske fick i han ett par skedar.. men de var inget han ville..

Nu äter han mycket o ofta :)
07:00 . 250 ml välling
10.00 1½ potion gröt ( skulle säkert kunna äta mer)
13.00 en hel burk mat
16:00 en hel burk mat
19:00 1½ potion gröt
21:00 250 ml välling

Sen kan de hoppa in nått gott där imellan också.. :)

Innan vi börja få in mer mat i de hela så var de typ 130-160 ml ersättning var 3:e timme.
Men är nog bra att jag fått tillbaka min matglada kille igen.. hade ju nästan inte gått upp nånting sist vi var på bvc.

Ne, usch för disk.. funderar på att sova en timme ist.. inte fått sova så bra nu på morgonen pga bebis,katter,hund.



Sol sol :D

Klarblå himmel o varm sol :) Idag skulle man ju nästan vilja passsa på att få lite färg.. men de får bli senare när Melwin sover eftersom han ska klänga på mig hela tiden nu.. o då måste jag hållas i skuggan :) Så får bli skuggmys på vakentid o solmys på sovtid :) Är sjukt trött idag.. utan nån direkt anledning.. somnade iofs typ halv ett igår.. men fick sova till 08.00 imorse.. och sen la jag mig igen vid 10 och sov typ 45 min.. borde va pigg nu.. men lite huvudvärk o sådära.. Melwin har ialf ramlat lite mindre typ igår o så.. han börjar väl få in tekniken på de där med möblerna ;P Men stenkoll får man ha när han vill vandra längs dom.. för de går ju sådär =) men han e sååå duktig :) Och snart är han 7 månader.. jätte gammal :O Går fort!

Nu ska jag jaga bebis! :D tjingeling

blandat humör.

Idag är de varmt o skönt ute.. väldigt skönt.. O sovit har jag fått göra inatt också.. till skillnad mot natten innan då ja inte fick sova nånting.. Idag åkte vi hem i hageby för 3:e gången bara  för att kolla om elräkningen kommit.. ialf min.. Fia ringde igår o skulle inte få nån denna månad pga kvartalsbetalning.. men JAGDÅ? jag ska fortf få min elräkning.. :/ Åkte hem.. lika irriterad som dom andra 2 ggr de inte ligger nån elräkning innanför dörren.. så jag ringde Eon.. Dom hade inte kunna göra nån mätning på min el denna månad.. wtf :/ O när man frågar varför så får man svaret " jag vet inte" gud vilken kundservice.. eller inte! Men han sa att jag troligtvis får dubbel elräkning nästa månad.. woho! Blir så irriterad när man inte gjort nått annorlunda o så kan dom inte ens svara vad felet är..

Men sen drog vi ialf vidare till skatteverket o försäkringskassan o FS.. Nu är vi tillbaka i klocket.. o här ser de ut som ett bombnedslag.. men fia ska snart ta tag i disken ialf.. o jag ska väl bara lata mig.. mohaha!

O så är de fel på min dator också.. den låter konstigt.. tror d e nått med fläkten.. så blir bara korta stunder vid datorn.. vill inte att den ska bli överhettad om d e fläkten!


Jag är myssugen! :D

åååh

idag mår ja bajs.. har fått sova typ nån timme inatt.. melwin har skrikit o skrikit så har fått gått o vaggat på honom o mysat o försökt med allt, gav honom mat hela tiden kändes de som :P men ingenting har hjälpt.. De borde inte vara 3:e tanden som busar längre för den har trängt igenom nu.. Kanske kommer de nån mer som jag inte sett.. hmm :/ Konstigt nog är han helt lugn o glad nu så fort vi gått upp o startat dagen.. tyvärr är inte jag lika glad.. känner mig hängig o irriterad o mår inte alls OK.. Så det är bra att han e glad o roar sig själv nu ialf.. Får se om ja kan sova lite när han sover.. om vi inte ska iväg idag o fixa med lite saker.. Måste hem o sådära o hämta lite grejer.. OM en räkning har kommit som jag måste ha!

Det är sol idag ialf.. så om de håller i sig så blir de en lång kvällspromenad senare :) Mysskönt! =D

Gör ni för kul?

skrytdags igen ;D

Igår blev de en lugn o skön kväll.. var jätte trött.. men höll mig vaken till tolv för jag ville se klart en film ja börjat se.. O så sov melwin till halv åtta imorse innan han ville äta.. o sen la ja honom i sängen.. så var han vaken men väldigt tyst o lugn så jag somna om till halv nio :) Älskar såna nätter..

Melwin har börjat smågå lite längs möblerna.. och kan nu flytta sig mellan två möbler med litet mellanrum o mycket koncentration :) *stolt mamma* Och nu vägrar han sitta still o bara leka o roa sig själv på golvet.. han vill stå hela tiden.. om de så är ja som håller i honom eller om han  hittar nått att ställa sig mot.. stå¨stå stå.. blir lite jobbigt..men snart kommer nog den lite bättre balansen så man slipper sitta SOm en hök hela tiden .. Men nu ska jag avsluta för melwin står o vill slå på alla tangenter hela tiden så orkar inte sitta o skriva mer eftersom jag måste radera o skriva om varje ord..

hejhej

Fredagsmys!

Har varit en lååång dag idag.. bara varit en slapp dag.. inte gått utanför dörren.. förutom nån meter :P

Det är full koll o fart här på dagarna nu.. Melwin kryper ordentligt med en väldans fart.. o reser sig mot allt han kan.. trappan,bordet,soffan,stolar.. :P O så försöker han gå lite o så poff.. ramlar han.. tror han slagit sig 4-5 ggr idag :( Sen har ja glömt skriva att tredje tanden tittat fram också.. =) 

Vi har ätit tacos ikväll.. var typ 2 timmar sen.. men känner fortf stor mättnad.. o lite illamående! :( tror jag gick upp 10 kg av den där tacosen.. !

Goddagens.

Blir lite slarv med bloggandet.. men har för tillfället ingen större blogglust överhuvudtaget :/ Kanske inte blir att åka hem på söndag.. kanske blir nästa helg ist.. ska hem idag o hämta mer gröt/välling o blöjor idag och hämta massa papper också som ska lämnas in under tiden jag är borta.. Ska iväg på lite ärenden också.. till skatteverket och försä'kringskassan idag.. blir väl att röra oss snart kan ja tänka mig.. när Melwin vaknat o sådära..

Idag är de bajsväder.. Inte sugen på att ge sig ut att gå då direkt! Men hoppas vädret blir bättre under dagen! =D


Och melwin slår sig.. han reser sig mot bordet här .. och mot trappan.. har ramlat ett par ggr.. Men man kan ju inte förbjuda dom.. barn kommer alltid slå sig lite..Bara hålla bra koll på honom så blir de bra =) ha e duktig min lilla pojke!:)

Godmorgon!

Fick sovmorgon till halv tio idag.. wie :) Precis som igår.. han vaknar sju och äter.. är vaken till åtta o somnar om till halv tio.. men där mellan sju o åtta sitter han i sin säng o jag små slumrar hela tiden ;P Nu har jag packat lite på morgonen.. Känns lite töntigt att slänga ihop världens packning när de faktiskt inte är omöjligt att åka hem nått i veckan men det är skönt att ha med sig allt från början.. förutom blöjor.. blir så mkt för 6 dagar så kanske tar med för ett par dagar o sen går o köper ett paket :P ska bli skönt att inte sitta hemma för sig själv o glo ialf :) Kommer ha sällskap varje dag och sådär =D Ska väl försöka hålla mig borta lite från datorn, men den följer ialf med så blir väl nån uppdatering antar jag :) <nu ska jag busa med min gladskit på golvet.. HEJDÅ =D

back.

Nu har jag inte bloggat på jätte länge.. en jag har helt enkelt inte haft nån ork.. typ inte fått någon sömn i helgen och i lördags var jag superbakis o var på kalas o hos mamma o grillade..

Hade en jätte rolig kväll i fredags tills de blev lite för mkt o jag gick hem o sov! Tack till alla brudarna för en bra kväll <3 + killarna med gjorde ju de roligt förståss :P hehe..

Igår blev de en heldag vid datorn o mys med lillgrabben.. han har varit så himla snäll hela helgen o de har varit jätte skönt när ja varit så trött.. han e glad hela tiden! =)
Men han har börjat äta dåligt på kvällarna o vaknar o äter på natten ist.. Men de gör mig inte så jätte mkt, för han har somnat om direkt efter han ätit ialf.. Idag sov jag ända till halvtio.. Var vaken mellan sju och åtta bara, sen somna lillen om o även jag.. det var helt underbart.. Känner mig pigg o glad idag så vi ska va inne o busa massor.. för ute är de usch!
Men de gör mig inget.. Behöver en paus från värmen några dagar.. skönt för både mig och Melwin!

Igår gick humöret lite upp och lite ner och lite upp.. kvällen slutade på topp och jag fick somna med ett stort leende på kvällen! :) Och vakna varje gång med ett leende på läpparna också =D Tänk vad en annan människa kan göra :D

Nu ska jag springa efter bebis som har hunnit vara först i vardagsrummet, sen i ditt rum och i köket och är nu i hallen på bara den korta tid de tog att skriva detta inlägg :P Han e så gullig när han själv tar sig bort till sitt rum o sätter sig där inne o leker :) hihi.. dags o fixa iordning hans rum snart så de faktiskt ser ut som ett barnrum.. bara vi får lite mer ordning på nätterna så får han flytta in där direkt :) tror att både han o jag sover bättre i olika rum, då stör inte jag honom nått på natten när jag vrider o vänder och hostar osv!

Fredag!

Ännu en helg påbörjad.. idag skulle de bli oväder.. jaså? typ över 30 grader ute.. :O Typ ångest över att man ens ska ut i de här vädret idag.. d e ju så man avlider.. :P Men nu sitter jag o väntar o hoppas på att Linn ska logga in på msn, eftersom de inte går att nå henne på telefon så jag kan hämta Melwins resesäng där som ska med upp till Emma .. :) För Melwin ska spendera natten borta idag.. Och dom lär väl få fullt upp där uppe med en 6½ månaders o en 7 månaders bebis :P Men väldigt snällt att hon erbjöd sig att vara barnvakt.. :) Ikväll blir de ialf att dricka lite gott o sådär.. sen blir de troligtvis att gå ut också =D Hoppas att det blir roligt ..

GRATTIS TILL LILLEBROR SOM FYLLER 19 IDAG :)


Hej då.. nu ska ja njuuta  av min fläkt =)

varmt varmt varmt.

Ja de blir bara varmare o varmare ute..men nu e de rätt skum värme.. känns att de behöver regna..så på de sättet hoppas ja de kommer ´regn imorgon som planerat.. idag blir det vasaparken med Emma,Jimmy o Benjamin!.. killarna ska få bada lite o sådär.. Nu sitter jag bara väntar på att dom ska bli klara så vi kan gå sen =) fläkten står på fullt här.. d e så skönt.. så fort ja stänger av den så blir ja helt varm!.- usch! Hejdå!

Sol och bad!

Om ett par timmar ska jag o fia åka o sola o bada, ska bli riktigt skönt.. och eftersom jag är riktigt sugen på att suga i mig massvis med sol så ska melwin vara hos Linn i några timmar :) Åh de ska bli så skönt.. få lite färg o sen bara hoppa i vattnet o svalka sig.. men först måste jag gå o köpa en bikini.. för de har jag inte inskaffat mig någon i år.. hade ingen förra året heller :P

Nu ska jag gå vöer till Fia :P bye bye

!!!!!!

När du kommenterar.. SKRIV DITT NAMN!
Det är inte så svårt.. alla anonyma kommentarer jag får är positiva så förstår inte varför gå under anonym? =/

Vill du inte skriva ditt namn. skriv inte alls!

RSS 2.0