utvecklingsfas.

Veckorna stämmer inte riktigt med att melina borde vara i någon utvecklingsfas, men har svårt att förstå vad det annars kan vara. Svårt att veta när dom är tidigt födda när dom kommer vara i faserna. Nu har det pågott i många många nätter då hon inte vill sova utan bökar större delen av natten.. o i 2 dagar + idag är hon på sjukt dåligt humör hela tiden o skriker större delen av fömiddagarna..Men är tack o lov gladare på eftermiddan. njutningstid när hon sover , hur elakt det än låter.

Nu har halva veckan snart gått (jobbveckan) o jag längtar bara till helgen då jag slipper vara ensam i skriktimmarna då det blir totalt kaos!

Molly är för det mesta en gladfis nu för tiden. Och igår såg det ut som att hon börjar bli sugen på att vända sig från rygg till mage.. tyvärr tar de nog ett tag till då dom hatar att ligga på golvet så de blir inte mycket träning.

O så till Mellebelle som nu är helt blöjfri (förutom längre bilresor , då åker blöjan på). Men på natten har blöjan rykt nu för några dagar sedan.. Första olyckan inatt... o efter den så ville han inte somna om på 2 timmar.. Ja natten var alltså rätt sömnlös med 2 bråkisbarn! Men han e såååååå duktig o de har gått över alla förväntningar o ta bort blöjan <3

det kommer antagligen bara babblas om barn barn barn barn barn barn hela tiden här då mina dagar bara består av blöjbyten.kräks,matning,sövning,tröstning o så våran härliga trotsiga stora kille ;) hinner inte göra nått annat!
Känns som jag upprepar samma saker dag efter dag efter dag, men jaaa så är det :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0