........

blev inge städ idag.. ialf inte än, kanske om en stund om mellis vill sova lite snart.. underlättar lite.. misstänker att d e tänder på g. kli kli, har varit så i flera veckor.. o nu kommer gnället .. så får väl se om de kommer nått vitt snart..

gick o handlade förut när jag insåg att ja inte ville städa.. blev inge spec, blöjor o mat till melwin.. glass till mig ;P o så kläder + keps till melwin. tänkte köpa nått nytt o klä mig i till kryssningen.. men ska lägga dom pengarna på en resesäng ist för att underlätta för pappsen nästa vecka.. melwin är vild o rör sig så dant i sängen.. nu ska ja fortsätta glupsa i mig min ben&jerry glass.. dyr glass, men efter mycket snack om den ville jag prova.. själv tycker ja inte den e värd priset.. god, men inte mycket mer speciell än annan glass..




nya kläderna + kepsen ;) charmtroll med finaste smajlgropar :)

Onsdag.

Nu är jag hemma igen.. åkte från pappa ganska tidigt, jag vet hur jag blir annars,.. ju längre tid de går ju segare blir ja på att ta tag i att åka hem :P Möttes av ett stökigt hem när jag kom hem.. jag borde lära mig att städa innan jag åker hemmifrån, blir så deppig o komma hem annars :P O vädret idag? blåst.. usch.. men ialf 14 grader i skuggan på min balkong, så funkar att sitta där... =)
Den här veckan har gått sjukt fort.. snart är det helg.. o lööördag :D wiiie..  o sen går tiden fort till onsdag hoppas jag.. kryssning! =D

Idag verkar ialf magen må bättre.. o tabletterna jag fick verkar fungera redan.. skulle ju kanske ta upp till två dagar innan blödningarna försvann , men de börjar lugna sig redan, skönt :)

Har roat mig med att betala alla räkningar jag har, vilket inte e så mkt, men hyra,el och bredband ialf :P Så nu är man många tusenlappar fattigare.. men men.. man ska väl känna att man lever ;)

Nu blire att ta tag i mitt hem, vet inte om jag orkar städa , men plocka lite o vika tvätt o slänga i en ny maskin tvätt för att få undan de sista.. :)

aj aj..

Idag har inte varit någon rolig dag med extrem värk i magen och (ursäkta om d låter otrevligt) forsande blödningar.. bara att ringa upp till kvinnokliniken så jag kan få kolla upp vad fan d e för fel på mig med alla dessa blödningar HELA tiden.. Så fick en tid kvart över tre .. åkte upp.. upp med pullan o så var de bara att undersöka överallt med ultraljud o allt.. Men min pulla mår bra :) fick göra gravtest också... negativt.. vilket jag var säker på att de skulle vara.. men kom ialf fram till att d e mina ppiller som ställer till de för mig.. Men fick ialf tabletter som ska få stopp på mina blödningar o så ska jag dit o få en hormonspiral om ett par veckor.. ska bli skönt att slippa tänka på preventivmedel dom närmsta 5 åren sen.. men nu blire 2 veckor utan ppiller o så.. så nu får ja hålla igen ;) men 1000 spänn för spiralen.. billigt o bra ... inte! :P Men får låna av mamma sålänge ialf.. snällt=)

men nog om min pulla..
Sitter uppe hos pappa nu, och melwin sover.. åkte hit vid 10 imorse så hann med 12fikan hos farmor också, alltid lika kul att få träffa dom igen när man inte gör de så jätte ofta.. Blir kvar här i natt så blir nog farmor besök imorgon också :)
Nu börjar melwin låta från sovrummet.. så ska gå o mysa ner mig breve honom :) mysiiipyyysiiii! <3 mammas skatt!


Tjingepling!

förvånad.

Satt nyss och pratade med mamma i telefonen.. om att nätterna har blivit lite jobbiga med melwin eftersom varje gång han ska sova så vänder han sig om och om igen till mage o börjar gnälla för han inte vill ligga så..  Då sa hon eftersom de var ett tag sen han vände sig från rygg till mage så borde de gå åt andra hållet snart ju.. 2 minuter efter vi lagt på så poff.. vände han sig för första gången från mage till rygg... men han har bara gjort de en gång nu :P rygg till mage var ju om och om igen 20 ggr efter han gjorde de första gången.. men de kommer väl.. vore skönt om han kunde börja vända tillbaka sig själv så man kunde få sova lite bättre .. :) Min lilla sötnos.. duktiiig :)

moooorrrrnnn..

känner mig utvilad idag! även fast melwin vaknade sju o ville gå upp.. men tog över honom till min säng en stund o mysade först.. :) och nu sitter han här och är mätt o belåten efter morgongröt + flaskan :) Undra vad man ska göra idag?  Vädret är inte lika fint som de har varit tidigare dagar :( Men kanske bara håller oss hemma och myser hela dagen.. städar lite o sådära.. Ska nog tvätta en maskin också.. så skönt att allt e klart med tvättmaskinen, känns som de strulat hur mycket som helst.. Men nu kan jag tvätta :P

Nu ska jag se vidare på topmodel respris på tv :) Tjing!

Wie...

Blev att åka ner på stan förut för att boka kryssning som vi skulle åka på 13-14 juni.. MEN.. Vi gick från silja med en bokning den 6 maj :P En lång historia.. men de kommer bli så himla roligt.. o de blir att snåla denna månad efter vagnköp ,kryssning osv :P Jag har suttit o varit så avis på min syster o Jari som drog till Malta igår, men ja får snart komma iväg på mitt roliga också.. Och Melwin ska vara hos sin morfar, så nervös för hur det kommer gå.. och det är nog även han.. men tror det kommer gå bra! Men sen efter bokningen tog vi en promenad hem, en trång supervarm buss lockade inte alls.. Nu sover Melwin...(skulle jag med vilja) ,och jag o linn sitter och kollar på tv.. blir sängen tidigt idag.. Gäsp gäst.. ja e grymt trött...

Så nu ska jag inte skriva mer för då kommer de inget vettigt ur mig ändå..

Längtar till nästa vecka sjukt mycket..Och helgen längtar jag också till :) wie..


tjoho.

idag är jag trött och har ONT. och vill bara soooooooooooova.
men men,., sova får man göra nån annan gång.


ist ska jag sätta mig o betala hyran.. 5400 kr fattigare, alltid lika kul.
men de finns 2 positiva saker med denna dag.
min tvättmaskin kommer troligtvis bli inkopplad..
och vi ska ner o boka kryssning <3 wihooo.. längtar! fast är ju över en månad kvar :P

skriver senare.

Underbart.

jag känner mig så lycklig av att vakna o solen skiner.. har längtat så mycket efter denna värme.. 08.20 gick ja ut på balkongen.. 21 grader.. hur underbart är inte det?

Igår var en mycket trevlig kväll, linn flyttade in igår så vi fixade iordning på hennes rum så det går att bo där även fast de blir lite trångt med hennes o melwins grejer, men de blev faktiskt fint :) Sen kom Ellie hit o så var Fia här också så vart de en riktigt trevlig tjejkväll, pratade massa skit o dippade morötter :) Blev sängen strax efter tolv.. så lite trött är man ju nu när man måste gå upp runt åtta, men de funkar :P

Idag blir de kanske att dra ner en sväng på stan, fia ville kolla lite.. själv har jag redan handlat på tok för mycket den här månaden redan med gåstol o vagn o kläder till både mig o melwin.. så d e köpstopp för min del :P
Jag vill njuuuta gärnet i solen idag.. Men inget roligt att sitta o sola själv, så får vänta på att Linn eller Fia vaknar.. =D


Skriver mer senare, nu ska jag fixa iordning min lilla sötnos med allt från blöjbyte till matning ;D

pust

äntligen har ja fått hela lägenheten städad :) känns skönt .

och jag jar ingen toadörr.. privatliv? haha..
jag lyckas verkligen inte få dit den igen efter dom tog bort den för att få in tvättmaskinen.
men på måndag kommer pappa hit o då kan han sätta tillbaka dörren.. tills dess får ett lakan duga ;P


Lördag

SOOOOOOOOL.. 32 grader på min balkong.. man kanske skulle skaffa sig en bränna.. :) Men snart hör nog Linn av sig o ska flytta hit sina grejer, för idag flyttar hon in hit :)

Igår blev en dag med mycket att göra.. Först kom Malin hit för att vi skulle åka till maxi och handla.. men fick vänta ett tag för pappa och Kari skulle komma upp med min nya tvättmaskin som nu står på plats.. men inte inkopplad ännu, för måste köpa en förlängning eller nått, som jag och pappa ska köpa på måndag o koppla in den :) Den är så fin så.. Men sen vid tolv-halvett kom vi ialf iväg mot maxi.. gick där och kollade i alla affärer.. jag köpte två nya klänningar,jätte somriga och fina var dom.. behövde verkligen nått nytt... Sen åkte vi hem till malin för hon skulle iväg så jag o Mellis väntade hemma hos henne , sen skjutsade Jari o Malin hem oss. Sen bestämde sig jag o fia för att vi skulle röka vattenpipa på kvällen så var tvungen at tta bussen för att köpa ny tobak för min gamla hade torkat, sen tillbaka i hageby så gick vi till willys och handla, vilket jag inte ska göra på väldigt länge igen.. så jävla jobbigt o handla där nu när dom bygger om.. inget står där det ska o kösystemet suger..Sen väl hemma så var klockan ganska mycket.. så då var de strax läggdags för melwin och vi bosatte oss på balkongen resten av kvällen :)

Tillbaka till idag så blir det jätte lugnt för min del, ingen bloggfest.. inte sugen på att gå ut längre alls. Men blir nog själv hemma ialf för Linn ska iväg på tjejkväll och de ska nog Fia också så .. :P Känner mig ganska pigg idag, melwin sov bra inatt , fick sova till sex innan mat och sen gick vi inte upp förrens nio lr nått =)

Nån som vill köpa en vagn? :P



Tjing!


hej....

23 personer läste min blogg under gårdagen :O säg hej =)

ny vagn...

Idag har varit en underbar dag, varje gång ja klivit ut på balkongen har jag bara kännt lycka :) 
Kom utanför dörren en stund också ikväll när syster o jari kom o hämta upp mig för att åka o köpa ny vagn till melwin.. jätte fin.. hoppas man kan få en slant för den gamla också så man inte känner sig allt för pank.

Imorgon blir de upp skapligt, när de först blir maxi, sen hem till syster o vänta där tills jari slutar jobbet.. sen tror jag pappa kommer och hämtar upp oss o sen ska vi åka till elgiganten och hämta min nya tvättmaskin.. Får dom starka karlarna bära upp för mina hemska trappor, sen ska den gamla maskinen ner också ;) Skönt att vara tjej ibland ;)

Sen får de nog bli en promenadis med melwin imorgon kväll för att inviga vagnen.. kan inte ta med den när vi handlar eftersom jari måste ha världens minsta bagageutrymme :P Så får bli bilstol i kundvagn som vanligt :P


Börjar bli lite trött nu, konstigt nog inte tröttare eftersom jag ej sov nått inatt.. Men melwin har sovit rätt mycket idag o df ändrat sina mattider och sover nu och kommer nog inte äta förrens 22-23 :P Men hoppas jag kan somna direkt efter de sen bara =) har jag tur kanske han sover till 6 imorgon bitti då.. eftersom han sovit 21-04 senaste nätterna så kanske de blir 23-06 inatt.. skulle va skööönt =D


säger godnatt nu! inget mer bloggande ikväll!

Äntligen.

det gråa tråkiga vädret är borta.. solen skiner o det är mycket varmt på min balkong <3 och enligt vädret ska värmen hålla i sig ett par dagar ialf :) wie.. älskar värme.. hoppas sommaren kommer snart.. Så man slipper packa på sig hundra lager kläder när man ska gå ut.. både skönt för mig och mellis :)

min trötthet har ialf släppt lite.. kan inte säga samma om lillen som sover för andra gången idag, vilket inte är likt honom redan! Men hoppas han vaknar snart så jag slipper sitta här ensam o uttråkad.. :P

Ikväll kommer fia hit, var länge sen hon höll mig sällskap.. hon ska låna mitt förråd en vecka o ha sin soffa där tills hon ska flytta..


nu ska jag läsa reklam! tjing!

sömnbrist.

hur ska an orka en hel dag med 2 timmars sömn i bagaget?.. känner mig helt borta.. gick o la mg klockan nio igårkväll.. låg o blippa på datorn till tio då jag bestämde mig för att sova. tankar tankar tankar.. inga speciella. men så irriterand när man bara ligger o inte kan sluta tänka på allt.. försöker tvinga sig själv... klockan 4 låg jag fortf kvar i sängen.. vakeeeen! då vakna melwin för mat.. snabbt gjort.. somnade om halv fem..DÅ kunde jag med sova.. halv sju vakna en pigg melwin som inte vill somna om.. bara att gå upp.. hoppas han vill somna ett par timmar snart.. jag behöver söömn.. irriterad på mig själv!

skulle kanske åkt upp till syster o fikat idag, men blir nog inget.. känner mig mer död än levande..
men ses ju imorgon ialf då vi ska åka til maxi o "shoppa".. blir ingen shopping för mig eftersom de ska inhandlas ny vagn imorgon eftermiddag.. hoppas man kan få lite pengar för sin gamla ialf så man inte går hur mycket som helst back.. nu ska melwin ha sitt morgonmål.. hoppas på sova efter det.. godnatt!

störande grannar..

Hur kan man spela så sjukt högt på kvällarna egentligen, visst klockan är inte alls mycket nu, men man behöver ju inte spela så de låter i hela trappen och som att de var jag som hade på högsta volym i min lägenhet.. Och dom är så medvetna om att dom har sjukt högt.. hann inte ens säga hej i dörren innan hon sa "jag sänker". och jag har klagat innan, hoppas dom förstår nån gång.. . Melwin vakna till och med när dom satte igång.. och barn brukar kunna sova i dom flesta buller.. Och rummet intill dom ska bli linns nu och melwins i framtiden, då funkar de inte med den volymen.

Idag har jag haft besök av rebecka hela dagen, har varit trevligt, umgåtts,prata.. o ätit mat :) Hon börjar bli tjocker nu.. inte många veckor kvar innan lillpojken kommer ut :)

Åh snart fredag:D tvätttmasskiiiinn!


Godmorgon...

...eller god förmiddag kanske man ska säga, jag har ju varit vaken sen halv åtta lr nått :P
Har sovit ganska gott inatt.. Melwin har sovit bättre än han brukar.. brukar alltid sova 20-23 sen äta o sen vakna typ 5 äta.. men inatt vart de 21-04 sen äta.. jätte skönt =) Idag har jag hunnit städa lite... har väl inte fått ett sinande hem men har plockat lite o dammsugat det värsta dammtussarna.. Får bli en ordentlig städning senare eller imorgon :) Jag är jätte sugen på att baka något.. men har ju typ ingenting hemma.. eller? hrm.. kanske har jag de :) Annars kanske man skulle få arslet ur vagnen o gå o handla lite :) Har lite av barnbidraget kvar.. men har shoppat massa nytt till melwin på internet :)  Jag blir deprimerad av att kolla ut genom föntrena.. så grått o tråkigt.. vem blir sugen på att gå ut när det ser ut såhär på himlen ? Inte jag ialf..... nån som vill komma och hälsa på mig kanske?


1 maj :) Längta!

förändring..

mellis
Melwin,bara några dagar gammal. Så liten <3


Och så drygt 4 månader senare <3

uppdat....

Nu sitter jag här, och melwin sover igen.. han mår inget bra.. ikväll igen.. han e ledsen hela tiden min lilla stackare.. tror magen busar lite med honom också.. Hoppas inte den ska börja strula,han har aldrig haft problem med ont i magen innan.. Och jag, ja mår inte bättre jag.. ont i huvudet har jag haft sen lördagskväll.. o nu känns de som jag har fått feber också :( jag o melwin har spenderat en del tid i sängen och myst o busat idag.. skönt för oss båda när vi är lite krassliga..

Har fått kontakt med en gammal vän idag.. som jag kännt i typ 17 år eller något, men har inte träffats ett pratats vid på flera år nu :( men har bestämt att jag ska ta mig till söderköping snart och hälsa på henne :)

Blir sängen ganska tidigt idag känner jag.. men måste ju se desperate housewifes såklart först så får bli efter det :)

Jag känner mig ensam.. är så van vid att ha besök varje dag.. nu har jag o melwin varit ensamna hemma ett par dagar, känns tomt och konstigt.. men vi mår ju lite krassligt så egentligen är de nog skönt..

Men jag saknar en viss person ganska mycket nu :O tiden får gärna gå lite fortare så vi kan ses snart igen!




Ska se vidare på sjukhuset nu.  Pösssssheeej!

Hello=)

O så var det en ny dag..
Har precis lagat mat o lagt min lilla sötnos. Tar ju lite tid när han ska sova eftersom han måste vända sig o lägga sig på mage 20 ggr och bli irriterad för så vill han ju inte sova.. men till slut så lyckas han ligga kvar på rygg eller sida o somna =P Idag blev de kyckling till middag, men lite fetaost till :) gottiii! Men blev hur mkt kyckling som helst över så får bli de till middag imorgon också.. =) Jag o syster har pratat lite smått om att ja ska följa med på bloggkvällen på palace på lördag om hon inte ska iväg och om nån vill vara barnvakt åt min lilla pluttis ett par timmar.. Men har inte bestämt mig om jag vill lämna bort honom o gå ut o roa mig än ;P
I veckan ska jag o Fia ner till viking line och boka kryssning också som vi ska åka på i slutet av juni.. är en helg så lika bra att va ute i god tid för att få bra pris osådär :) Kommer kännas läskigt att vara långt borta från Melwin och inte kunna komma till honom om det skulle vara nått.. men tror nog att det ska gå bra, han ska ju vara hos mormor =)


Längtar tills på fredag nu.. Då kommer min nya tvättmaskin in som vi ska åka och hämta.. den jag köpte begagnad gick ju sönder.. nytt är alltid bäst.. :) Och på lördag flyttar linn in här.. bara ett par veckor i väntan på hennes nya lägenhet.. ska bli trevlans.. <3

Nu ska jag gå o städa undan i mitt kök o diska.. tjing!

Melwin <3

datum      ålder      vikt      Längd     huvudomf.
081220       0         4115       52               35
081223      3d        3860        -                  -
081229      9d        3840        -                37,2
090101      12d      3825        -                  -
090103      14d      3845        -                  -
090105      16d      3820        -                37,5
090108      19d      3890        -                37,8
090112      23d      4010     54,5             38,1
090121       1m      4280     55,5            38,6
090202       6v        5040     56,5            39,6
090210       8v        5600     59               40,2
090225      2m       6340      60,6           41
090320      3m       7100      63,2           41,9
090331    3m+1v  7410      64              42,5
090420      4m       7730      66              43


så stor min pojke blivit <3

hemma igen.

nu har vi varit på bvc, och så blev de att gå och handla efteråt också. helt slut när ja varit o handlat själv.. undra vad dom som bygger 3våningshus utan hiss tänker? 3 matpåser + blöjor + skötväska o så melwin i mjukliften.. andnöd.

nu tänkte jag laga mat ialf.. blir nog köttfärsås.

Kommer en tabell om vikt+längd ökning sen födseln om en stund.

Godmorgon

Idag är jag utvilad och pigg. Klev inte upp förrens halv elva, det är stor skillnad från 8 som Melwin brukar tvinga upp mig.. Men han sov ju inte så mycket o så tidigt igårkväll så han sov lite längre idag :) O så låg vi kvar o mysade ett tag också :) Idag verkar febern borta ialf, hoppas den håller sig borta och att förskylningen blir bättre snart också.Men blir nog att stanna inne idag ialf, förutom när vi ska till bvc.. men d e ju ingen lång promenad dit direkt så det ska nog gå bra. Men jag tittar väl in efter bvc besöket o skriver vikt o längd på min pluttis.. :) ....Som blir 4 månader idag också.. <3

Min gissning på vikt o längd är 65 cm och 7800 gram.. får se hur nära jag var sen :)

Tjingeling!

mammas prins <3

Melwin i sin nya gåstol
Min sötnos i sin nya gåstol <3


Min lilla lilla sötnos.. här var du inte gammal inte <3
Melwin drygt en månad gammal, vilken skillnad.. :)



Nu ska jag stänga ner o sova, ligger redan i sängen ;P

Sjukling

Min lilla älskling har feber.. Så förut vaknade han bara till o fick lite alvedon och sen somnade han om.. O så hes o ledsen :( usch.. Men hans nya gåstol är ett ljus i hans liv just nu.. Satte honom där nu när han vaknade o hade ätit och han är riktigt glad.. o utan strumpor så rör han också på sig :) Så nu sitter han o slemmar ner hela stolen o lyssnar på alla ljud som finns på den o skrattar.. Min sötnos :) Snart blir de nog sängen för honom igen skulle jag tro.. han ser lite trötter ut, även om han själv inte vill de :P Och då blir det film för mig... o så kom polly ska jag se  :) Sen blir de sängen.. får se hur mycket sömn de blir inatt när melwin e sjuk.. men hoppas han får sova ialf..

Nu ska jag ta en macka tror jag.. eller ska jag.. första mackan på 3 veckor isf :P hehe.. Men har inget annat hemma o äta och jag är hungrig.. (eller sugen?)


Nu ska jag gå o leka lite med min sötnos.. han börjar åka iväg ifrån mig nu i sin stol.. tjingeling.. o godnatt=)

Kanske var de på tiden?

Nu har även jag skaffat mig en blogg, får väl se om de blir några inlägg då och då ialf när jag har något roligt att berätta.

I helgen har de varit full rulle i klockaretorpet. I fredags var jag hemma hos Fias mamma och grillade och tog ett par glas vin och hade trevligt. Och igår var de grillparty hos mamma, tyvärr var jag dåligt med sprängande huvudvärk o gick o la mig och myste med melwin istället strax innan elva. Men resten höll igång till sent inpå natten. Idag var det upp tidigt ialf,även fast de blev o somna rätt sent igår pga av oväsen. Men melwin bestämmer ju mina sovatider. Sen åkte jag iväg med mamma,lasse och fanny och skulle handla lite, blev babyland,babyproffsen,toysrus,och maxihuset :) Sen hem o montera ihop melwins 4månaderspresent som jag köpte.. En gåstol.. han älskar ju att stå, så han älskar den.. men än så länge snudar bara fötterna vid golvet.. sen köpte jag lite nya kläder till honom också.. fick bli stl 74 nu.. han börjar växa ur allting han äger känns de som.. :P

Men nu vaknar min sjukling så ska gå o pyssla om han.. han har blivit jätte hes i halsen o hostig stackarn :( Men hoppas de blir bättre snart.

Imorrn blir det bvc besök igen ialf, ska bli roligt o se om han har blitt någe större :)

RSS 2.0